ANNONS

Choklad i mängder!

/

Chokladkompaniet

I lördags var vi på en underbar aktivitet nära medborgarplatsen.  En alldeles fantastisk upplevelse för en chokladälskare som mig och Mira.

I en vacker gammal lokal nära Medborgarplatsen har Marcus och Robert startat ett projekt på en dröm och idé efter ett besök i en liknande butik i Berlin. Renovering och planering tog fart för några månader sedan och Chokladkompaniet är i full gång med att bygga upp ett företag som ska innehålla smak, upplevelse och fantasi. Och jag lovar, detta kan bara bli succé för möhippor, barnkalas, företagsevent och mycket mera!

Vad är det som gör det nyöppnade Chokladkompaniet så bra då? Jo, konceptet, personalen och den höga kvalitén på produkterna!

När du kommer dit blir du välkomnad av Julia eller Alexandra. Antingen köper du en lyxig förpackning choklad eller gör du din egen med hjälp av 40 ingredienser. Hur coolt är inte det att ge bort ett choklad som du själv smaksatt med dina favoriter? Eller att ge bort det och smaksätta det med mottagarens favoriter? Chokladen är väldigt god i sig själv och noga utvald från Belgien av Marcus.

Mira tyckte att det var så himla kul och var som en sockerkickad ekorre bland chokladmaskin och ingredienser. Hon ville gärna ha sitt kalas där när hon fyller år, kan dock bli lite besvärligt att få dit och hem alla vännerna <3 Vi var där cirka 1,5 timme och gick därifrån med glada miner och en påse full med smarrig choklad!

Bor du i Stockholmstrakten tycker jag verkligen att du ska göra detta en dag tillsammans med barnen eller vännerna.

Julia visade Mira hur man gjorde, sen klarade hon det utmärkt själv. Man kan välja mellan mörk eller ljus choklad, såklart ekologiska och med hög kvalitet!

När man fått i chokladen i formarna är det dags att komponera sin egen smak. Det var inte det lättaste att välja mellan 40 sorter…

Tror du att Mira trivdes?

Här ligger Miras chokladkaka och får stelna till. Visst ser den smarrig ut?

Kolla vad häftigt!

Orkar du inte göra själv så finns det självklart så att du kan köpa färdiga.

Tack till Julia och Markus för en superrolig upplevelse och det fantastiska bemötandet!!

Jag önskar er all lycka till i världen och hoppas att vi ses igen!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00