ANNONS

Högst aktiv med Meekatt och barnen

/
---I samarbete med Tallink Silja och me&i---

Jag viskar eftersom det är risk för att jag kanske väcker dig. Min familj sover inte och av någon anledning är jag helt speedad =) Nästan som att någon har skruvat upp mig i ryggen som den där Duracell kaninen. Idag ska jag och fröken Silverhamn på Konstrunda med flickorna. Det har blivit en tradition. Vi ska hälsa på en kär gammal bloggkollega också <3

På tal om aktivitet har jag inte berättat klart om vårt Finlandsäventyr! Det måste jag ju för det var verkligen en höjdare för barnen (och mammorna). Meekatt och jag hittade ett underbart ”flow” och barnen hängde bara med och var så nöjda! Jag och Mira är överens, vi vill gärna göra om resan på Silja Serenad med familjen Meekatt igen! Jag vill ligga i  bollhavet ännu en gång och Meekatt vill åka småbarnens rutschkana.

image

Den första vi mötte var kära Mumin och lilla My. Kramgo verkar det som för Mira ville inte släppa

Första kvällen ombord spelade barnen sjörövarbingo där alla barn fick pris.

Och såklart var det alkoholfria drinkar till barnen =)

Mitt på shoppingestradan var det luftakrobatik. Så duktiga dom var!!! Ser du de hyttfönstren som sticker ut längst upp? Det är vår hytt =)

Detta var nog barnens favoritaktivitet, leklandet. Och jag säger bara SHIT! Asså jag blev så chockad när jag kom in dit. Det var gigantiskt. Eller som Meekatt sa ”Ett flytande Andys Lekland”. Där var ALLT, bollhav, legoväggar, playstationrum, filmvisning, klättergrejer och massa massa annat! Mira astronaut trivdes =)

Här satt barnen och ritade och tittade på film. Mammorna och papporna kunde njuta av vin, öl eller en kaffe eller något annat i cafeterian i leklandet.

Meekatt

Dessa fyra njöt en lång stund!!

På kvällen lockades det hår och finkläderna kom på, det var dags för DISCO!!!! Mira har sin fina klänning från me&i!

Åh vad hon njöt!!! Jag blev alldeles tårögd!!!

Så mysigt!!! Lysande drinkar och glada ungar!

I samarbete med Tallink Silja

De andra inläggen om resan hittar du här och här

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00