Jag bölar, vad händer och en bildhint till mannen

God Kväll kära.

Jag sitter och bölar, en helt fantastisk serie är slut. På två dagar har jag tittat på Transparents två säsonger. Helt ljuvlig och helt groteskt att den är nerlagd. Jag dör inombords. Så ledsamt att ta farväl av familjen serien handlar om. Sorgligt….

Bilden överst är från Ystad Saltsjöbad... Jo det är bara för att visa mannen att det är en sådan jag vill ha med böljande gardiner och mjuka kuddar någonstans i trädgården. Den kan stå på garageuppfarten, jag bryr mig inte.. Bara den kommer liksom!

Och nu ställer jag en fråga till dig… Hur ser det ut i dina lådor med burkar? Jag har en grym ordning, men det är något om INTE stämmer… Ser du det också?

Burkar……

Lock…

Men asså på RIKTIGT?? Är det som den ena strumpan i paret? Gaaaaah!!!

 1. Så där såg det ut hos oss också när jag flyttade in. Så jag parade ihop burkarna med locken och slängde det som blev över.
  Nu köper jag samma sort/storlek hela tiden. Så att man har större chans att hitta passande…

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja jag borde göra det men jag vägrar kasta alla svindyra burkar :)) Kram

 2. Du vet att Transparent har blivit förnyad en tredje säsong va? Ska komma i år.

  1. Fnulan skriver:

   VAAAAAAAAA!!! Åååååååå vad lycklig jag blev nu!! Kram

 3. Jenny skriver:

  Nu ska du få ett litet tips ifrån en som jobbade heltid med TW i 16 år … på alla täta lock, finns ju en liten flik, och på den fliken står det olika bokstäver, tex C (det är det vanligaste) och: På alla burkar som de passar till, står det ett C i botten (på undersidan) – kolla får du se 😉
  kram kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha är det sant!!!! Problemet är att jag äger en jäkla massa lock men inga burkar… KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..