ANNONS

Ojojoj med hångel ;)

/

The Lodge

Ojoj du hade skämts om du varit med min man och mig igår som vi höll på med hångel. Vi kunde inte slita oss ifrån varandra och var som två nykära tonåringar upp över öronen hett förälskade. Eller inte… Du vet säkert att det händer något med åren, plötsligt är kärleken av att få ett gulligt sms lika mycket värt som den där första heta kyssen. Två helt olika innebörd men lika fantastiska, eller hur!

The Lodge

Igår drog vi upp till The Lodge, mitt ABSOLUT favoritställe och granne med min by. Så mycket lyx med så kort avstånd är nästan oförskämt bra. Jag skriker gärna av stolthet att jag älskar detta stället, den närproducerade maten, den fantastiska miljön, underbara personalen och bara, ja.. bara vara. Vi åker ofta dit på lunch med jobbet, eller för en planeringsdag. Har du inte varit där så måste du dit. Du kommer att bli lika förälskad som mig (och alla andra). Vi tog bara” Afternoon tea men stannade i nästan tre timmar. Prata, prata och prata! Och utan att någon ropar på ens uppmärksamhet.

Och såklart njuta av den fantastiska miljön som är som balsam för själen.
Det tog emot att åka därifrån för solen kom och lös upp tillvaron ännu mer.

The Lodge

AfternoonDSC04093
AfternoonDSC04092
AfternoonDSC04099

AfternoonDSC04098

AfternoonDSC04097

Mannen äter inte gluten, så han fick en egen skål med bara den fantastiska räkröran. Av mig fick han onda ögat

Mannen äter inte gluten, så han fick en egen skål med bara den fantastiska räkröran. Av mig fick han onda ögat

Jag har skrivit massor om The Lodge som du kan läsa om HÄR. Jag tycker att man ska göra reklam för det man tycker om och har i sitt närområde. Jag älskar att visa varför jag gjort mitt val av boplats och varför min boendemiljö är så bra som den är. Några av dom är Romeleåsens topp och den pärla som The Lodge faktiskt är.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00