Resebolag nr 1 Tui + Moi!

---I SAMARBETE MED TUI---

DSC06447

Detta är galet… GALET! Du vet det där hemliga mötet i Stockholm? Nu får jag berätta för alla och du kommer att förstå att jag är otroligt lycklig och känner en stor ära att få vara mitt absoluta favorit resebolags ambassadör i sommar. Jag kan fortfarande inte förstå hur stort detta är att jag är utsedd och du kommer att få  hänga med på massa kul! Jag vet många som velat byta plats med mig.

I år kommer jag och Tui gå hand i hand genom den Turkiska värmen. Jag som guide för de som är nyfikna och det kommer att ske MASSOR med roliga saker.

Resorna till Turkiet är otroligt låga just nu! Fritidsresor har massor med bra erbjudande till dig. Nu är det min SJUNDE gång jag åker dit, och FEMTE gången till samma hotell, Pascha Bay! Folk tycker inte att jag är klok som väljer samma hotell om och om… Men varför byta ut ett vinnande koncept? När 17 åringen jublar över att få åka hit istället för att sucka över att tvingas hänga med morsan, då är det bra!

Och vet du, du kommer att få hänga med på många sätt! Så, har du frågor och funderingar, hojta! Jag är din Turkiet guide i sommar!

HÄR har du massor med bra erbjudanden på billiga och bra All Inclusive resor till Turkiet i sommar. Kanske du och jag tar en öl tillsammans? Vill du slippa barnfamiljerna och resa på lyxig resa med vännen eller partner (eller en blivande kanske?) tipsar jag dig om Sensimar Barut Andiz som är modernt, precis vid stranden, all inclusive och mitt Sides fina stad (från 4789 kr).

Ja jag är superglad och väldigt stolt!! Du kan läsa mina tidigare inlägg från Turkiet.

Pussen

DSC06382

Det är inte bara Mira som älskar Bamse och Coco the clown =) Jag med!!! Nu har dom dock en ny maskot också som vi ska lära känna, det är Thomson the dog. Och du ska veta att på Blue Village händer det hela tiden roliga saker för barnen!

gallery_non-indexed_bamse-and-friends_0271093_1603010849

gallery_non-indexed_objects-details_0271050_1603010849

Och Pascha Bay har som alla andra Blue Village hotell läge direkt på stranden.

gallery_non-indexed_pool_0271090_1603010849

Japp, poolområdet är gigantiskt!!! 

gallery_non-indexed_restaurants-bars_0271078_1603010849

Åh ljuvliga sena och varma kvällar med familjen. Finns det något bättre?

gallery_turkey-antalyakusten-alanya-pascha-bay__0281573_1603010849

Förra året var detta nytt på Pascha Bay, pool direkt från rummet på vissa hus! Lyx! 

gallery_turkey-antalyakusten-alanya-pascha-bay__0281701_1603010849

Här fick jag spendera mycket med Mira =)

gallery_turkey-antalyakusten-alanya-pascha-bay__0281702_1603010849

gallery_turkey-antalyakusten-alanya-pascha-bay__0281808_1603010849

Japp, det är hög standard på ALLA rum och jag har bott i FYRA olika =)

Snart drar vi!!!

 1. Amanda skriver:

  Å vad roligt.. Vi älskar med Pascha Bay jag och min familj. Har varit där 3gånger och fler kommer det att bli. Ska bli roligt att följa dig på resan. Ha en underbar sommar!!!

  1. Fnulan skriver:

   Ja men eller hur!! En gång Pascha sen är man fast!!! Kramen

 2. Linda skriver:

  Jodå. Man vill ju jättegärna åka till Turkiet nu. Där är ju så tryggt och säkert, hahaha.

  1. Fnulan skriver:

   Jag har verkligen koll och kontakt med UD som anser att det är tryggt att åka dit. Det område man ska undvika är det som gränsar till Syrien. Eller du har hört annat? Berätta gärna Linda =)

 3. Åsa skriver:

  Härligt härligt!!!
  Ska bli kul att få lite tips, just i PR har vi valp men nästa år eller så, tipsa på :-))

  1. Fnulan skriver:

   Klart”!! Ska skriva så fingrarna glöder =)

 4. Ulrica skriver:

  Så jäkla kul, jag är så innerligt glad för din framgång och det här kommer att göra succé :-).
  Ha en toppenmåndag, fina!
  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   TACK Ulrica!!! Och jag vet att du verkligen menar det <3 <3 <3

 5. Åååhhh, så himla kul! Vilken ära att få vara deras guide! Grattis! Så glad för din skull! Det där stället ser helt fantastiskt ut för en barnfamilj! Och vad läckert med pool precis utanför dörren!

  Kram Lena

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina Lena!!! Kommer du och badar med mig??? Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..