ANNONS

Alla vuxna förvandlas till barn!

/
---I SAMARBETE MED TUI---

Ojoj här kommer nattrumlarna in.. såhär sent har vi inte varit ute en enda kväll, men plötsligt händer det även för oss halvpensionärer =)

När man reser från flygplatsen i Antalya längs kusten mot Alanya ser man att nästan alla hotell har vattenrutschkanor. Och Pascha Bay är inte sämre =) Förra året öppnades vattenlandet på stranden och är enligt mig en succé! Det är inte jättestort men precis lagom för de små gästerna och deras lekfulla föräldrar.

Jag tycker att det är skönt att storleken på vattenlandet är som den är eftersom jag kan sitta i en solstol och lata mig medan Mira har kul och ändå har jag full koll. Vi brukar gå ner hit när pappa och storebror spelar vattenpolo eller vattenbasket. Då har vi tjejtid <3

För den som är törstig finns det naturligtvis en liten bar som förser dig med den livsviktiga vätskan.

Fritidsresor12

Fritidsresor13

Fritidsresor19

Fritidsresor20

Fritidsresor25

Fritidsresor21

Säkerheten är hög på vattenlandet med två badvakter som har stenkoll! Dom höga rutschkanorna har en minsta längd gräns på 120 cm och vakterna kontrollerar detta noga.

Fritidsresor23

Bra solläge vid passning eller hur 😉

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00