Psykbryt….

---I SAMARBETE MED TUI---

Då var vi här igen, i Sverige. Moi ”psykbrytet” överlevde att resa hem. Nu har jag bett mannen att skaffa ett jobb utomlands så att jag kan få bo i värmen året om. Det var tårfyllt för mig att åka hem, mascaran rann längs kinderna och familjen tittade på mig som om jag var knäpp. Och dom har rätt, det är jag; jag är totalt puckad på riktigt. Men va f*n, 20 graders skillnad och regn får väl vem som helst att bryta ihop?

Jag vill inte vara hemma och falla tillbaka till den vanliga stressen. Jag tycker att det är jobbigt att återgå till rutiner och vardagen som många andra gillar. Vi hade grymt bra rutiner på semestern – vakna-äta-sola-bada-äta-sola-bada-duscha-vila-äta-sova. Hade vi några problem så var det hotellet eller Fritidsresor som löste dom till oss. Life was gooood.

Jag älskar värmen, människorna vi mött, hotellet, lugnet, havet, poolen, maten och kvalitetstiden med familjen. Just nu har jag ett stort behov av att bara vara.

Guiderna på Pascha Bay från Fritidsresor gav oss en gåva när vi åkte hem och ett fint kort där dom tackade för alla fina ord, foton och instagraminlägg från mig. Men herre min gud, dom är verkligen värda allt det för hela bunken är FANTASTISKA. Tänk dig att leva ett liv där du flänger världen över och du aldrig vet vart du kan hamna. Nya vänner, hotell och språk med olika kulturer överallt och ändå lyckas göra allt för att vi gäster ska ha det bra trots att vi kan ha orimliga krav ibland. Galet!

Och hotellpersonalen då.. Det finns en anledning till alla våra fem resor till Pascha och redan en ny inplanerad i oktober eller maj.

De finaste orden fick vi höra igår – You are a part of the Pascha Family.
Då bröt jag ihop igen… Av glädje och tacksamhet för att få tillhöra en fin gemenskap.

Till dig som ny läsare:
Du har kanske hittat hit eftersom jag skrivit om Pascha Bayresan. Jag hoppas att du stannar kvar trots att jag är hemma igen. Det kommer snart fler resor! Stanna kvar och lär känna mig så kanske du och jag kan få en ny och härlig vänskap!

Nu ska även Bamse få semester snart!

Nu ska även Bamse få semester från oss!

DSC01477

Men ärligt… här får VI present av guiderna!! Då blev jag tårögd <3

 

DSC01488

<3

DSC01485

Mira fick en favoritdrink! Jag ska försöka sno åt mig lite recept på mina favoriter till dig

Alla guiderna underhöll oss den sista kvällen

Alla guiderna underhöll oss den sista kvällen

DSC01561

Och Mira var på scenen igen och vann tävlingen ”Chubby Bunny” med fullt av marshmallows mot stackars Kicki =)

DSC01563

Det här gänget alltså, världens bästa guider/underhållare/barnlubbare/sportare och allt vad dom är
Det här gänget alltså, världens bästa guider/underhållare/barnlubbare/sportare och allt vad dom är! Igår fick vi ha kramkalas innan vi gick och lade oss <3

 1. Åsa skriver:

  Men så härligt ni haft det… har länge kollat på Pascha Bay, men ja jag ska vara ärlig, oroligheterna har stoppat mig tyvärr! Men när jag ser detta så blir jag bra sugen!
  Tycker mycket bättre om sommarrutiner än vinterrutiner… det här att bara vara i en kall bikini är ju SÅ underbart och sedan detta ätande… älskart! 🙂
  Ha det nu så bra i vardagslunken några månader så får du snart packa om igen för en tur tillbaka 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Men du måste åka dit Åsa! Där är så underbart!!!! Ja jag struntar i att packa upp helt enkelt 😉 Kramen

 2. Sofia skriver:

  Alltid synd när en bra semester tar slut, men det kommer fler!

  1. Fnulan skriver:

   Ja det gör ju det, vi får glädjas av helgerna! Kram

 3. Jenni skriver:

  Men Fnulan då, så ledsen men jag kan förstå dig men snart ser de nog det fina med att vara hemma igen. Jag tror Bamse saknar dig lika mycket som du längtar tillbaka. Kram på dig!!

  1. Fnulan skriver:

   Snyft snyft <3 <3 <3

 4. Kamilla skriver:

  Jag förstår ditt psykbryt för det är samma med mig.Här i Stockholm har det varit svinkallt idag. När jag till och med frös i skinnjacka då är det höst på riktigt, och det känns så surt.

  Jag eller vi har också varit på Pascha Bay och tokälskade det. Har pratat om att en vecka få gå dit nästa år om den andra upptäckarveckan (då vi ska åka till nytt ställe) skiter sig.

  Kram på dig/Kamilla

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa visst älskar man Pascha, det är en speciell känsla där!! Man blir sedd och man är viktig där. Åh längtar…… KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..