Varför vara normal?

Normal God morgon! Eller jag menar god lunch. Idag har jag skrapat ihop tråkiga rester från kylskåpet i brist på annat. Oftast slutar det med att jag i alla fall går och handlar något annat. Jag HATAR rester om det inte heter Tacos förstås. Jag kan inte dricka en dag för gammal mjölk, min man kallar det ”dyr i drift”. Äsch livet är för kort för att jag ska dö på grund utav gammal sur mjölk.

Jag är ju lite handikappad med min tumme för tillfället, och du ska veta att jag gör ALLT för att utnyttja det. Arbetskamraterna diskar efter mig, familjen tar disken efter maten hemma och jag kan absolut INTE tvätta! Det förstår väl alla?

Idag gjorde jag det sista för att slippa att sätta på kaffet på jobbet, jag kastade (eller var jäkligt klumpig som vanligt) locket till kannan i det varma kaffet. Kontentan av det? Jo arbetskamraterna tycker synd om mig och fixar kaffet i fortsättningen också =) Jag är väl inte dum i tummen heller? Och detta vita bandage ska få sitta kvar lääääääääänge!

PUSS

 

nomal

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..