ANNONS

Barnaktivitet och minst sagt färgglatt nylle

/
---I samarbete med me&i---

Hej bästis vill du veta en bra barnaktivitet?.

Vet du vad jag har glömt och varit slarvig med? Jo, att vara en perfekt mamma som pysslar och aktiverar mitt lilla barn. Visst är det synd om henne att hennes mamma låter henne sitta med sin padda. Stackars barnet lider. Nä det är så att Mira har skolplikt nu när hon har börjat ettan så vi har inte fått göra dom där fredagstipsen till dig. Har du överlevt? Jag förstår att det har varit jobbigt för dig.

Men förra lördagen gick vi ALL IN. Då var det ansiktsmålning för hela slanten och Mira njöt verkligen. Så enkelt men så roligt. Det finns massor av inspirationsbilder på nätet.

Det värsta då… Jo jag skadade min tumme rejält och glömde att jag hade ansiktsmålning… Jag var på väg till doktorn för att bli sydd men Petra kom och räddade mig. Hon sa något konstigt..
– Jag har lite svårt för att ta dig på allvar som du ser ut…

WHAT? Asså vad menar hon med det? Jag fattar noll…. Såhär brukar jag se ut =)

me&i

Ser du Miras fina tunika från me&i? Hon ÄLSKAR den!

barnaktivitet

bonspagetti7

bonspagetti8

bonspagetti9

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00