ANNONS

Påminnelse till dig som förälder..

/

Idag fick jag mig en ordentlig tankeställare och påminnelse av Mira… Ett litet uppvaknande som jag (och många föräldrar) behöver komma ihåg och påminnas om. Det är så självklart…

Jag och Mira satt i soffan utan tv:n skrålandes och hon lade sitt huvud i mitt knä. Den lugna spellistan med mina favoriter spelades och jag nynnade med så gott jag kunde och jag kände ett inre lugn med musiken. Då känner jag hur Mira kryper ännu närmre mig och så säger hon.
– Mamma sluta inte sjunga, du känns så nära då. 
– Men Mira jag kan ju inte sjunga så bra
– Mamma det gör inget, det gör mig bara varm så sluta inte. Du är här.

Sen somnade hon och mina tårar kom…..

De små underverken kan lära oss massor eftersom dom är så mycket klokare än oss många gånger. Här sitter jag och stör mig på helt oviktiga saker och personer som gjort mig ledsen. Idag har jag fått insikt över en sak som smärtar väldigt mycket och tar all min energi. Men här sidan om mig ligger en av det bästa jag har,ett av mina tre barn, som bara vill ha MIG. Hela mig, precis som jag är, tjock, smal, osminkad, fattig, rik, glad, arg eller vad som. Hon utnyttjar mig inte för sin egen vinnings skull och det är endast kärlek och ärlighet. Ovillkorslös kärlek heter det.

Allt mitt lilla barn vill är att ha mig där, till 100 %. Hon bryr sig inte om vem eller vad jag är, för henne är jag perfekt. Jag ska försöka se mig själv med Miras ögon ibland, för hennes ögon är jag allt.

_dsc3417

Se dom ögonen…. det värmer så otroligt mycket, hon är så stolt….

Foto: Jens Hilner

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00