Förlåt Mira

Hej bloggbästis och förlåt Mira. Nu börjar jag nedräkningen här på femme. Ledsamt och olustigt men också spännande. Du vet att du hittar mig på www.fnulan.se på lördag va? Du kommer att känna igen det mesta till en början sen brakar det loss 😉

TACK för alla reaktioner på mitt förra inlägg, så fantastiskt att se att många tar det till sig, delar på Facebook och jag känner att det inte är bara jag som behöver rycka upp mig, det verkar som att vi är många.

I somras fick Mira låna en ”spel-telefon” som mystiskt försvann. Både jag och mannen har varit ganska tjuriga över det och muttrat åt Mira flera gånger. Sinsemellan har vi muttrat att hon minsann inte ska få låna något mer och guuuud så slarvig hon är.

I måndags ringde min telefon flera gånger och jag svarade inte för det säkert bara var en försäljare. Efter fem gånger svarade jag och det var Falkenberg Strandbad. Min första tanke var;
-TJOHOOOO nu har jag vunnit en tävling som jag inte tävlat i eller glömt bort =) Eller vill dom ha ett samarbete med mig…
Men nej nej nej det var Elin som jobbar där som ringde. Hon undrade om vi glömt en resa telefon där i JUNI…. När vi var på semester på Falkenberg Strandbad (ja i juni) så glömde vi den där, Åse som också var där lovade att ta den med sig hem när hon reste hemåt. HON GLÖMDE! Fyyyy Åse, och vi som surat och skällt på stackars lilla oskyldiga Mira. Vad elak hon är 😉

Vi bad Mira så mycket om ursäkt och idag kom det en paket till fröken =)

 

Men så sött!!!! TACK Elin!!! Och jag ber om ursäkt för att du fick ringa hela kontaktboken i telefonen för att få tag i någon som visste att det var ”Miras” telefon!

Förlåt

Ser du vad Mira skrivet?
”Tack så mycket säger Mira”
<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..