Hemlig middag…

Hej kära fredag jag har saknat dig snart är det middag! Sista dagen här inne :O…

Ikväll ska jag göra världens coolaste grej! Jag längtar och det är verkligen en världspremiär jag ska få vara med om. Min andra man här i livet, Benjamin, ska vara min kavaljer för kvällen. Han kallar mig för frugan och det är okej för våra älskade RIKTIGA män Fredrik och Mattias =)

Jo, ikväll ska vi gå på en hemlig middag på Scandic Triangeln... ett så kallat ”Chefs Table”. Tio personer är inbjudna och man får inte veta vem dom andra är. Tillsammans avnjuter man en sex rätters middag som såklart också är hemlig. Denna är noga utvald efter de gäster som kommer och det är kökschefen som bestämmer. Och till detta serveras utvalda viner.

GUD så spännande!!! Tänk att spendera en intim middag med 9 främlingar i 2,5 timme! Förstår du vilket nätverkande!

Tjohoooo, det blir de höga klackarna och lockar kvällen till ära.

middag

Vi brukar ju dressa upp oss tillsammans =)

  1. Fanny skriver:

    Men shit vilken spännande middag! Så kul!!
    Kram Fanny

  2. Tommy skriver:

    Så snygga ni är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..