ANNONS

Jag somnade på soffan

/

Att man aldrig kan få vara trött som mamma, att bara kunna lägga sig på soffan och blunda med gott samvete. Varför är det så svårt? Nä det är absolut inte svårt att blunda en stund under filten till Disney Channel. Det som är svårt är att veta vad man vaknar till. Det är samma överraskningsmoment varje gång. Ibland hittar man en sovande unge sidan om sig. Vissa gånger vaknar man när det är dags för sovdags för barnen. Fast igår tog det priset.. då vaknade jag till en mardröm…. Men en väldigt lycklig  Mira. 

pyssel1

pyssel2

-Men mamma jag gör ju fina saker till oss vi ska på julen….
Då man man inte skälla eller hur….

pyssel3

pyssel4

Jag älskar när barn bara får fri tillgång till att vara kreativa, det händer magiska saker då!

pyssel5

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00