Lille julafton

Lille julafton det var väl inte riktigt som den brukar eftersom jag är nyopererad så var jag var mest trött och låg på soffan. Imorgon ska jag berätta om operationen. Stackars mannen jobbade länge. Vi försökte i alla fall göra det bästa av det. Alla barnen fick hjälpa till med disken och godistillverkning. Till och med stackars svärsonen Rasmus fick rycka in som mästerkock.

Kavring

Gabriel fick röra ihop kavringen

Disk

Alla fick ta hand om disken för jag kan inte böja mig ner. Det håller nog i sig några månader.

Rocky Road

Matilda och Gabriel fick dela Dumle och fixa till Rocky Roaden. Ja dom fick även gå och handla allt =)

Köttbullar

Mannen ordnade med sina köttbullar, skinka och kalkon när han kom hem. Han äter ju bara fisk och fågel.

På kvällen åt vi räksmörgåsar som är så gott. Och trots att vi alla år sagt att vi inte ska spela Bingolotto satt vi där igen. Men det var inte så långdraget som det brukar tycker jag. Eller? Vad gjorde du igår vännen? Vi var alla tillsammans och det var så mysigt. Jag älskar ni vi samlas.

Räksmörgås

Nu förbereder vi oss för att det där julmat och mysa med familjen hos mina föräldrar. Mira sitter i badet och jag slår in klapparna till julklappsleken.

Jag hoppas att du ska en jättefin jul och är du ensam jag gärna höra av dig till mig. Ingen ska vara ensam på julen eller hur! Ha en fin kväll och njut av nära och kära eller dig själv och ditt eget sällskap. Ibland kan det vara det allra bästa att bara umgås med sig själv.

Ha en fantastisk jul och allt gott
Kram

Fnulan

Lille Julafton

Rasmus stackarn fick ta hand om Cornelia också. Hon är med opererad.

  1. God Jul fina Malin, vad är det för operationer? Må väl och God Fortsättning!

    1. Fnulan skriver:

      Detsamma hjärtat! Det är en korrigering av gammal operation så inget allvarligt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..