Haha jag dör av skratt

Haha jag dör av skratt! ÅT MIG SJÄLV. Ja jag vet att det är ganska sjukt men jag har inget bättre för mig än att göra det eller städa. Och eftersom jag är sjukskriven är det det förstnämnda som gäller. Jag sitter och läser mina gamla inlägg och måste dela med mig av några favoriter. Jag lovar att samla ihop de jag skrattar åt i en kategori.

Det är en riktigt skatt jag har bland alla mina inlägg och jag skrattar gott åt mycket. Så dålig humor har jag! MEN 1000 foton är borta och jag försöker reparera skadan… Många av mina tidigare inlägg är baserade på foton med kort text där fotot beskriver allt. Nu har jag fått radera en hel hög. Ledsamt. Det är på grund utav att vid export av blogg så har inte alla foton följt med.

MEN där är så mycket kvar, här en favorit: Sandlådan
Jag ska försöka dela med mig av min skatt men ha tålamod!

VINNARE av de fina glasen från Fyrklövern är Anna- Ekenäs liv!! Maila mig din adress till malin@fnulan.se

Detta kort är priceless!!

Dör av skratt
 1. Jenni skriver:

  Hahahaha, skrattar så tårarna rinner. Vilken min o självklart är det orotvist!!!

  Tack för dagens goda skratt, ni är för goa

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja den är underbar den bilden!!! Puss och Kram

 2. Madde skriver:

  Den minen säger allt

  1. Fnulan skriver:

   Haha eller hur!!!

 3. Wieeeeeeeee!!!
  Du är ju bara för härlig med:))
  Å jisses så glad jag belv att jag vann!! Tack <3
  Kramar Anna
  Mailar 🙂

  1. Fnulan skriver:

   HURRAAAAAA Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..