ANNONS

Veckans middagstips (LCHF vänligt)

/
Middagstips Carbonara

Härlig måndag och middagstips!

Måndag och ett gott middagstips trots att jag hatar att laga mat första dagen på veckan eftersom jag är trött och tjurig dessa kvällar. Helst av allt vill jag sova på soffan någon timme när jag kommit hem men då somnar jag aldrig på kvällen.
Detta tipset är så himla superenkelt och familjen ÄLSKAR det verkligen. ALLA klarar att göra det, till och med min tonåring här hemma. Mira skulle kunna äta detta som soppa, eller som lördagsgodis!
Det är min variant på Carbonara.

Släng ihop detta i en gryta:
Strimlad skinka (vi tar alltid kalkon)
Creme Fraiche
Grädde
Vanlig ädelost som smulas ner
Salt & svartpeppar

Låt puttra en stund och koka tillbehöret under tiden och gör en god sallad. Smaka av efterhand, jag använde allt på bilden men bara halva osten. Barnen äter med tagliatelle och vi vuxna äter med morotsspagetti som är en stor favorit för min del.

MUMS!!!

Är du sugen på en enkel och god Thaisoppa så kan du kolla HÄR

Vad lagar du till familjen ikväll? Jag kan behöva inspiration i massor <3 Var hittar du din inspiration?

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00