Mina skitdåliga hörlurar

Jag fick skitdyra hörlurar av min man i julklapp.

Jag fattar INTE hur han vågar ge mig något så dyrt. Jag är bäst i världen på att ta sönder saker. Fort. Jag blev i alla fall skitsur för alla har höjt dessa hörlurar till skyarna. Mona skröt om sina på Kenyresan och mallade sig så jag höll på att spy ner henne på planet. Och det var inte av åksjuka utan av avundsjuka. Jag tror att hon sa tio gånger
– Men Fnulan, lyssna här. Kom igen, hör du så bra dom är…. Hon fick bara surblicken av mig och ett falskt:
– OOOOO så bra (kräk)

Sen fick JAG ett par av min man i julis! Jag började malla mig och skröt så att jag höll på att kräkas på mig själv av avundsjuka. Några läsare skrev kommentarer om att LYLLO mig som fått dom bästa hörlurarna på marknaden.

Men ärligt.. Jag fattade inte vad dom pratade om. Så jäkla bra var dom väl ändå inte??? Inte ett dugg bättre än dom som jag fick med telefonen. Alla hade alltså ljugit för mg. Vadå ”Noise cancelling”, köss Karlsson. Jag surade på mannen och sa att det måste VERKLIGEN vara fel på dom.

Då frågade han mig..
– Har du laddat dom?

Bajskorv… nu är dom laddade och precis så bra som alla skrutit om. Att det ska vara så svårt att vara intelligent…

 1. Maria skriver:

  Hahahaa, va?? Vad är det för hörlurar som man måste ladda? Och dessa har jag aldrig ens sett? Jag letar alltid efter bra hörlurar eftersom mitt födelsemärksöra är lite knäppt på grund av just födelsemärket och inte är skapat som det andra. Det betyder bland annat att ”vanliga hörlurar” sällan ens passar i det örat och jag har alltid ett sjå att hitta ”rätt”.

  Så, tips, sötnöt, vad heter de här och var får man tag på dem?

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja på det är så, för att få bästa ljud så stänger den av allt ljud utifrån. SJUKT grymma!!
   Dom heter Bose, och åk till Fredrik på Mediamarkt i Lund så vet han! Det är såna med ”Noice cancelling”.
   KRAM bästa

 2. Jenni skriver:

  Ställer mig i de osmartas hörn…..vafan LADDA hörlurar?????
  Nu är det lopplådan som gäller, nattinatti ❤

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha eller hur!! KRAM

 3. Hahaha, ladda hörlurar?? ja du fnulan du är inte ensam om att vara korkad i så fall, har väl aldrig hört talas om att man måste ladda dem 😉 😉

  1. Fnulan skriver:

   Gud så skönt att höra!!!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..