ANNONS

Mina skitdåliga hörlurar

/

Jag fick skitdyra hörlurar av min man i julklapp.

Jag fattar INTE hur han vågar ge mig något så dyrt. Jag är bäst i världen på att ta sönder saker. Fort. Jag blev i alla fall skitsur för alla har höjt dessa hörlurar till skyarna. Mona skröt om sina på Kenyresan och mallade sig så jag höll på att spy ner henne på planet. Och det var inte av åksjuka utan av avundsjuka. Jag tror att hon sa tio gånger
– Men Fnulan, lyssna här. Kom igen, hör du så bra dom är…. Hon fick bara surblicken av mig och ett falskt:
– OOOOO så bra (kräk)

Sen fick JAG ett par av min man i julis! Jag började malla mig och skröt så att jag höll på att kräkas på mig själv av avundsjuka. Några läsare skrev kommentarer om att LYLLO mig som fått dom bästa hörlurarna på marknaden.

Men ärligt.. Jag fattade inte vad dom pratade om. Så jäkla bra var dom väl ändå inte??? Inte ett dugg bättre än dom som jag fick med telefonen. Alla hade alltså ljugit för mg. Vadå ”Noise cancelling”, köss Karlsson. Jag surade på mannen och sa att det måste VERKLIGEN vara fel på dom.

Då frågade han mig..
– Har du laddat dom?

Bajskorv… nu är dom laddade och precis så bra som alla skrutit om. Att det ska vara så svårt att vara intelligent…

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00