LUST

---I samarbete med ItrimTriangeln---

Nä jag har inte lust

Det finns inget som ger mig lust. Ingen motivation, ingen pepp eller något löfte om en present hjälper. Idag började jag nästan böla för att jag verkligen INTE ville gå och träna. Anledningen till att jag gjorde det var för att döva det dåliga samvetet. Jag vill slippa förklara mig varför jag inte går dit. Nu har jag haft bra ursäkter i två veckor men nu var dom slut.

Det jag har haft i huvudet hela dagen har varit, Jag MÅSTE träna. Varför in i helsike kan jag inte tänka, Jag VILL träna? Hur svårt kan det vara egentligen? Jag mår ju skit av det dåliga samvetet. Jag är superduktig på att hålla igen med maten, inga problem, men skitträningen.. Blä.

Pontus på ItrimTriangeln mailade mig och sa att mitt träningsschema ligger där och dammar. Så fort jag såg mailet så stängde jag ner locket på datorn. Jag vill bara blunda och låtsas att Pontus inte finns mer. Jag missade vår PT timme för att jag var hemma med en Lus-Mira. Det var en skön ursäkt.

På onsdag är det dags för Workshop i grupp på ItrimTriangeln. Och jag funderar redan nu på vad jag ska säga för att slippa. Det hjälper ju inte ändå. Ingen eller inget kan hjälpa mig att få lust att träna känns det som.

MEN det är väl just då jag behöver det eller hur... Och om jag inte tänker fel så kommer Pontus och hämtar mig annars. Han har koll..

F*n att det ska vara så svårt att vilja träna..

Lust

Ja, jag gick i alla fall och tränade Yoga…. Angelica är så duktig! ❤️

 1. Jag vill träna men har ingen att gå med,och är inte hemma förrän 18.00 mån-fre.Då känns det som det kvittar

  1. Fnulan skriver:

   Åh men var bor du??? Kram

    1. Fnulan skriver:

     Åh så nära Veberöd =) Kram

 2. Jag skulle kunna göra vad som helst för att ha möjligheten att träna eller bara gå en promenad. Som handikappad och kroniskt sjuk är det i princip omöjligt för mig.
  Om du börjar tänka på att du är duktig varje gång du använder din kropp och vad bra den mår av det, så kanske det går bättre. All fysisk aktivitet är bra!
  Tänk på hur tråkigt det skulle vara att bli sängliggande och inte ha nåt val. Nu har du ett val och nåt som är viktigt att komma ihåg är att man har bara en kropp. Den måste man vara rädd om så den räcker hela livet.
  Om träningen känns tuff att komma iväg på så ta en promenad med familjen eller nåt sånt. Efter ett tag kommer du få tillbaka rörelse glädjen.
  Ett tips är också att varje gång du tänker att du måste träna, säg högt att du vill träna!
  Till slut har du programmerat om dig själv. Allt börjar i hjärnan.
  Lycka till!

  1. Fnulan skriver:

   Åh MALIN, tack!! Snacka om att ge mig en tankeställare, tack tack tack tack <3 <3
   Jag ska tänka på att du är med mig i tankarna. <3

 3. J skriver:

  Hm nu måste jag tänka högt…..Måste du verkligen starta m allt samtidigt? Maten går fin fint, va nöjd med det tycker jag. Låt det bli automatiserat. Sen kan du lägga dit träningen kanske. Alla älskar inte träning. Lek m Mira, mkt rörelse i det. Nu gillar kanske inte Pontus eller du mig men varför bara se allt man inte gör? Malin snälla försök fokusera på allt du fixar, det är massor!!

  1. Fnulan skriver:

   Jag gillar dig vad du än säger. Jag gillar ärliga människor!! Jag ska boka in ett samtal med honom så jag får säga hur det verkligen känns. Men du har rätt, jag är ju svart eller vit….
   KRAM

   1. J skriver:

    Det låter klokt tycker jag! Jag tror att för att ändra sitt beteende som man önskar bör man inte ändra precis allt på en gång. Små mål som kan ändras utefter utveckling. Yoga är väl en toppenaktivitet?
    Heja Malin du kommer nå målet om du gör smarta val.
    Ha en bra dag! Kram

 4. Sandra skriver:

  Men va!? Nu när jag skipade yogan så går du dit. Lite osynkat känner jag
  Behöver du ha sällskap på gymmet så säg till

  1. Fnulan skriver:

   JA var var du???? Vi skulle ju vara träningskompisar ju!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..