ANNONS

LUST

/
---I samarbete med ItrimTriangeln---

Nä jag har inte lust

Det finns inget som ger mig lust. Ingen motivation, ingen pepp eller något löfte om en present hjälper. Idag började jag nästan böla för att jag verkligen INTE ville gå och träna. Anledningen till att jag gjorde det var för att döva det dåliga samvetet. Jag vill slippa förklara mig varför jag inte går dit. Nu har jag haft bra ursäkter i två veckor men nu var dom slut.

Det jag har haft i huvudet hela dagen har varit, Jag MÅSTE träna. Varför in i helsike kan jag inte tänka, Jag VILL träna? Hur svårt kan det vara egentligen? Jag mår ju skit av det dåliga samvetet. Jag är superduktig på att hålla igen med maten, inga problem, men skitträningen.. Blä.

Pontus på ItrimTriangeln mailade mig och sa att mitt träningsschema ligger där och dammar. Så fort jag såg mailet så stängde jag ner locket på datorn. Jag vill bara blunda och låtsas att Pontus inte finns mer. Jag missade vår PT timme för att jag var hemma med en Lus-Mira. Det var en skön ursäkt.

På onsdag är det dags för Workshop i grupp på ItrimTriangeln. Och jag funderar redan nu på vad jag ska säga för att slippa. Det hjälper ju inte ändå. Ingen eller inget kan hjälpa mig att få lust att träna känns det som.

MEN det är väl just då jag behöver det eller hur... Och om jag inte tänker fel så kommer Pontus och hämtar mig annars. Han har koll..

F*n att det ska vara så svårt att vilja träna..

Lust

Ja, jag gick i alla fall och tränade Yoga…. Angelica är så duktig! ❤️

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00