ANNONS

Glitterhår

/
---I samarbete med NordicFeel---

Glitterhår

Du och jag ska prata ”glitterhår”. Ja, min frissa Fridha kallar dom så, du vet dom där ettriga små grå som glittrar i solen =). Mitt sätt att förneka dom och låtsas som att dom inte finns är att slinga mitt hår cirka varannan månad. Jag har börjat gå mer och mer mot det kalla vita håret, kanske för att glitterhåren inte ska synas så mycket i utväxten. Fridha säger alltid att jag ska använda silverschampo för att behålla det slingade hårets vita nyans så länge jag kan genom att använda silverschampo (om du frågar min man så är det det där blåa som syns i hela badkaret när jag har duschat ;)).

Det är lätt för frissan Fridha att säga, det är ju en gigantisk djungel med hårprodukter! Och alla är såklart bäst. Jag känner också att om går in i en hårvårdsbutik så rekommenderar de oftast det dyraste.

Jag fick ett bra tips av Nordicfeel och det är att kolla in deras topplista på bästa silverschampo! På ett smidigt sätt har dom specificerat sina favoriter och vad de olika schampona gör för håret och vilket man ska använda när. Och det bästa är ju faktiskt att jag kan läsa på om de fem listade produkterna innan jag handlar. Jag såg också att det finns gott om recensioner på varje produkt.

Nä detta är ingen reklam för någon produkt, det är dock en uppmuntran att ta reda på vad som är bra och prisvärt INNAN du handlar <3

Glitterhår
Här har @linnahlborg (instagram) testat ett av de rekommenderade silverschampon, Clean Blonde. Bra resultat eller hur! Bilden kommer från Nordicfeels instagram

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00