ANNONS

Kväll med inredning

/
---I SAMARBETE MED ZELECTED BY HOUZE---

Nu är det dags att prata Inredning

Kvällen i Stävie i torsdags satte griller i huvudet på mig och ordet INREDNING ökade min puls till max. Det var ungefär som när Mira får sitt lördagsgodis. Att vistas I Zelected By Houze showroom gör så med dig, du blir ett inredningsmonster och vill ha ALLT. Helst av allt vill du flytta in där också. Jag hade gjort det bums om det hade varit möjligt.

Bli nu inte rädd! Orkar du inte ha hem folk till ditt hem men vill shoppa i alla fall kan du antingen tvinga kompisen eller grannen att ha ett party istället. Eller kan du göra som jag och låna Zelected by Houze Showroom i Stävie. Ja även du får låna showroomet till tjejträffar och annat kul. Jag kan säga att det är ganska skönt för mig som alltid har så stökigt. Jag tänkte fråga om jag kan låna rummet varje helg! Annars gör du som många andra och handlar i ZbH webshop. Jag hittade en del reagrejer nu faktiskt!

Angelica var på plats och sminkade mig och alla andra tjejer. Förresten så var min tunika väldigt inne om man ser de kommande trenderna som du får läsa mer om längre ner i inlägget =)

Röda mattan låg utrullad till de 32 tjejerna som kom till Stävie

Tjejerna välkomnades med bubbel och bubbel utan alkohol. Glasen drycken serverades i är faktiskt Zelected By Houze egna!! Jag gillar de nedan mest. Vilka tycker du är snyggast?

Marita och jag välkomnade alla tjejerna till kvällens mys. Tänk att så många kom trots att det nog var den finaste kvällen på länge.

Tvillingarna Therese och Jessica startade Zelected By Houze för nio år sedan eftersom dom kände att homeparty med snygga, hållbara, tidslösa och trendiga inredningsdetaljer saknades. Dom ville ge oss möjligheten att skapa vackert matchande hem. Och även om det kommer en ny kollektion så ska de ”gamla” produkterna fortfarande kunna användas. Smart va! Jag har en del gamla produkter så det var toppen att köpa till mer och komplettera.

Jessica och Therese berätta om sitt företag med stora hjärtan. Tänk vad dom har lyckats med!!! 250 säljare är inget man skojar bort precis. Bara det är ett bevis på ett lyckat koncept med bra produkter men även bra för de som arbetar som deras säljare på homepartyn! Eller hur!!

Gästerna var mina fina läsare och en och annan kusin, moster och mamma =)

Jag har haft party med ZbH för ett par år sedan. Då kom säljaren hem till mig och förvandlade mitt hem till en dröm som taget från en inredningstidning. Jag ville helst säga till henne att låta allt stå kvar. Det var hon inte så sugen på. Så konstigt =).

Är du värdinna får du en gåva och rabatt när du bjuder in till ett party. Fast jag tycker att det viktigaste är att bjuda hem vänner på lite vin och mys samtidigt som dom får njuta av möjligheten att skapa vackra hem med prylar som inte ALLA andra har. Handlar du ZbH är det unika varor som i bara finns i en mindre upplaga. Vem vill inte ha speciella inredningsprylar i sitt hem liksom? Vissa produkter designar tjejerna på ZbH kontoret själv faktiskt. Coolt! Jag vill ha en Fnulan kollektion! Du kan läsa hur det är att vara värdinna på ett party HÄR.

Vi fick veta lite om de pågående och kommande trenderna. Korgar är  fortfarande ett måste i alla former och varianter och till alla ändamål. Det är fortfarande ljust och luftigt i våra hem och massor med doftljus. Kommande trender är att vi återigen kommer att få fler prylar hemma, det minimalistiska går mot  att vi har prydnadssaker på våra hyllplan igen. Vi kommer att skapa våra hem med grejer vi gillar och ger oss minnen. Det kommer också att komma in lite ”murrigt” och mörka inslag i våra hem. Allt ska inte vara vitt längre, snart kommer ni att se tjocka sammetsgardiner, mörka fondväggar och jordfärger som står ut, lite afrikanskt tema. Och nu kommer foton på människor kommer att pryda våra väggar. Denna trenden har redan kommit men kommer mer och mer.

Mmmmmmmm goooooott!!!!

Mamsen var med. Jag tyckte att det var bra att hon hade plånboken med sig, men det hjälpte dåligt =) Alla som handlade fick 20% rabatt och fick med sig grejerna direkt! Dom slapp alltså frakten med. OCH alla fick en förtur till VIP outleten när den kommer. TJOHOOOO jag kommer dit.

Är du intresserad av inredning? Vill du inspirera andra genom homepartyn? Vill du ingå i ett härligt gäng med 250 andra säljare och otroligt go personal på kontoret? Vill du tjäna en extra slant på din hobby? Då ska absolut ansöka om att bli säljare för ZbH. Du kan läsa mer om det HÄR.

Zeina gillade champagne tillbehören. JAG MED!!! Jag har faktiskt ingen sån där kylare. Måste köpa den också.

Helt plötsligt så pratade alla med alla och jag tror att det även skapade många nya bekantskaper. KUL det är fördelen med hompartyn. Det är speciellt med alla samlingar där vi förenas i gemensamma intressen, som i detta fall- inredning.

ZbH har ett projekt som heter Angelz by Houze. Där går en stor del till olika välgörenhetsorganisationer. I år har dom valt att arbeta med Hand i hand. Vill du läsa mer om det så kan du läsa HÄR.

Här är Annika som är en pysselblogg som jag ofta tittar på. Hon vann också en instagramtävling =)

Inredning

Här är ett axplock av allt man ville ha med sig hem!!! Har du tips på bra hem för styling? Maila då till info@zbh.se, bra hittelön utlovas!

Dessa muggarna…. Jag vill ha i alla färger. Just nu fick man en om man köpte fyra, och två om man köper sex. Jag älskar att blanda pasteller på frukostbordet.

Det var verkligen en härlig kväll och det är så roligt att träffa er alla när ni kommer!! Ska vi göra om det igen kanske?

KRAM

Alla foton är tagna av Frida som arbetar på ZbH!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00