ANNONS

Mira gillar Bamse och Kivik

/
---I SAMARBETE MED KIVIKS MUSTERIER---

Bamse
Alla gillar Bamse, även Kivik

Två av mina och Miras favoriter har slagit sig samman, Bamse och Kiviks Musteri. Jag som själv jobbar inom ett företag som är familjeägt applåderar när dessa två företag som gör detsamma; förenas, utvecklas och tror på sin produkt. Och ett stort hurra för att dom lyckas förena det barn älskar, vår allas Bamse och god fruktdryck från Kivik.

Vem har inte växt upp med Bamse? Vi alla har minnen tillsammans till denna kramgoa, snälla, kloka och älskade förebild. Jag och Mira har spenderat många semestrar med vår idol. Varje sommar åker vi ner på vår traditionella Österlenutflykt då Kiviks Musteri är ett av målen. Så de båda har både Mira och jag en god relation med som så många andra.

Mira och jag välkomnar Kiviks Bamsedryck!

Nu börjar sommaren, stranden, picknick och massor av utflykter. Och vad är det då man ska ta med sig egentligen? Nummer ett för min del är faktiskt drycken på grund utav värmen. Mira som inte sitter still en minut behöver mer vätska. Det behöver alla barn och även jag själv som är slarvigare än slarvigast. I vår utflyktskorg ligger det alltid sugrörsdricka. Av någon anledning känns det lite mer exklusivt. Mira har alltid valt det när vi är iväg. Och tacka gudarna för att hon väljer bort läsk som innehåller massor med socker och lockar getingar i mängder.

Jag bad Mira vara en hård recensent av Kiviks nya fruktdrycker i tre olika smaker och som du vet kan hon vara brutalt ärlig =). Och det var hon…..

Det bästa betyget blev att hon började storgråta när hon upptäckte att storebror att ”stjälit” en dryck med päron. Det ältade Mira en hel dag. Vilken smak som blev favorit kunde hon inte svara på tyvärr men jag valde jordgubb och mannen valde äpple. Det såg nog roligt ut när vi satt med våra drickor och lekte sugrörsdrycksprovning =). Vi gjorde allt rätt utom att vi drack för glatta livet. Jag uppskattade allra mest att det inte smakade så sött som det brukar göra med andra sorter. Det ska inte behövas om det är en bra fruktdryck- det är frukten som ska smaka!

Vilken smak som Mira tyckte var bäst? Det vet jag knappt för hon drack allt i ett svep utan att blinka. Fast det är ett väldans GOTT betyg =)

ps.. Just nu har du chans att vinna ett Bamses lektält på Kiviks hemsida. Du hittar tävlingen HÄR. ds.

När Mira modellade med Freddy Billqvist  fick hon en drickepaus och sörplade i sig läckerheterna jättefort. =) Poppis dryck det där!

Härligt med alla picknickar vi ska ha till sommaren, då får Bamse och hans vänner hänga med oss <3

Världens bästa Bamse!

Drycken hittar du i den vanliga affären i en 20 cl förpackning . Drycken är självklart gjord på naturliga och bara de bästa råvarorna.  Priset kommer ligger på cirka 11,50 kr för ett 3-pack.

Även om detta är ett samarbete med Kiviks musterier är orden helt och hållet mina egna!
Jag har inte påverkats eller fått till mig vad som ska skrivas.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00