I have a dream

I have a dream

Har du hört ABBAS låt ”I have a dream” en million gånger?

Idag hörde jag den storslagna låten i huvudet när jag såg en drömmande Mira som stod hur länge som helst och beundrade dansarna när dom tränade. Jag såg hur hon önskade av hela sitt hjärta att få stå där på den stora scenen och vara kvällens stjärna.

Förra året fick barnen göra framträdande på scenen men det är inte så längre. Otroligt trist om du frågar mig. Det var något Mira faktiskt längtade till när vi skulle hit. Nu är det på lilla scenen men inte alls lika kul.

Amanda

Mira AVGUDAR Amanda som står mitt framför henne på bilden. Hon är minsann den som gör allt och lite till på Pascha för att vi gäster ska ha det bra. Vilken stjärna hon är!! Igår var hon sjuk och då saknade vi henne. Hur ofta är det så med guider?

Annars lunkar vi på här och njuter av semester och ledighet. Vad jag förstår så har ni ett riktigt trist väder hemma. Så jag tänkte att jag kan glädja er med att få göra er glada för vår skull i alla fall =). Nu är det knappt två veckor kvar för vår del.

Nu har blogglusten kommit tillbaka också =) Känns det okej?

  1. Kajsa skriver:

    Ser jättehärligt ut! Det dåliga vädret har inte drabbat hela Sverige! I Stockholm har det varit jättefina varma dagar men här skulle vi faktiskt behöva regn! Allt är snustorrt nu…

  2. J skriver:

    Häftigt, det känns som ni varit borta en evighet. Vi har där jag bor helt ok väder MEN jag saknar den där värmen. Vill ha jag å!!! Men men det regnar ju inte iaf. Må så gott p fortsätt njuta!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..