ANNONS

Inspelning

/

Fredag; jobb och inspelning

YEAH fredag och idag blir det en rolig inspelning på morgonen och på eftermiddagen är det jobb. Jag ska få göra en så himla rolig grej idag på förmiddagen. Jag tänkte att jag ska filma lite om du vill se?

Här är jag idag =)

Minns du att jag skrev att jag fick testa göra ett ”Instant face lift” (<-länk) på Lotuskliniken? Okej, jag trodde faktiskt inte så mycket på att det skulle synas något alls eftersom det gick snabbt och gjorde inte ett dugg ont. Okej jag ger upp och ångrar mina negativa tankar… För kolla här……

inspelning

Inga filter aller något…. Men ett sjuhelsikes resultat efter tre dagar! Galet eller hur! Jag träffade Marie min hudterapeut och hon undrade vad jag hade gjort =) Detta vill man ju göra varje gång man ska vara extra fin :O

Nä du hjärtevännen som läser mitt dravel, nu ska jag och mitt skinande ansikte fixa sig så att jag vågar se mig själv på skärmen sen . Ha världens bästa fredag och skriv en kråka och berätta hur du mår.

KRAM Darling

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00