Spegelbild

Min spegelbild

I morse trodde jag att min man skulle dö av skratt när han såg mig kolla in min spegelbild. Jag fick för mig att jag skulle utmana mig själv och stod där jag i min härliga nakna kvinnoprakt och stirrade i spegeln.

Jag satte händerna i midjan och posade lite modellsnyggt (i mitt huvud då alltså). Sen uttryckte jag mig högt och tydligt:
– Åh vad snygg jag är
– Men kolla vilka härliga former
– Jisses vilken kvinna jag är
– Jag är såååå snygg i min nakenhet
– WOW att man kan vara så läcker

Mannen stod bakom och kliade sig i huvudet. Mira ställde sig sidan om och tittade chockat på mig och sen på sin pappa.

Då blängde jag på dom båda och snäste högt
– Jag tror på det jag säger, så det så.. Och du ska vara glad för att din fru är så snygg.. grrrrr

Då sa mannen sött till Mira,
– Du Mira, vi låter mamma vara…

Jo men jag har hört det att man ska säga snälla saker om sig själv när man tittar på sig i spegeln. Jag började träna idag.

Nä skämt med väldigt mycket allvar, se på dig själv med snälla ögon, det är du värd

Nu ska jag läsa mitt eget inlägg (<-länk) för jag behöver påminnas… Läs du också! Det är viktigt!

Spegelbild

Titta på Miras beundrande ögon….

Foto: Jens C Hilner

 1. Masale skriver:

  Vet du vad? Du ÄR ju allt det där! Tror 95% av din omgivning faktiskt håller med dig i dina uttryck. Faktiskt! Tro mig. För även om jag inte känner dig mer än här via bloggen, så utstrålar du en sådan härlig personlighet, så att alla de där orden verkligen är helt rätt ord. Så är det. Ta åt dig. För det är verkligen sant. De andra 5% kan du strunta i, för det bottnar förmodligen sig i avundsjuka. Och då är ju även det sant…
  Keep Up! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men du…. asså, tack!!!!! Nu började jag böla ju….. TACK

 2. Stina skriver:

  Du är ju superfin ❤ Kram ☺❤

  1. Fnulan skriver:

   Stina, TACK <3 <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..