ANNONS

Olydig

/

Jag känner mig lite olydig och busig idag faktiskt… Jag har tagit en semesterdag så där bara. Mitt i veckan och helt utan anledning egentligen. Jag ska vara hos tandläkaren 12.50 och är livrädd. Så med respekt mot mina arbetskollegor stannar jag hemma förmiddagen också. Jag är inte till någon nytta på kontoret när jag är så nervös. Stämningen blir lite sådär när jag springer runt som en äggsjuk höna. Jag utnyttjar den energin till att städa här hemma.

Jag tror faktiskt att Maria är oerhört tacksam att jag inte är där. För om jag är rädd för tandis så är det inget mot vad hon är. Vi kan inte ens prata om tänder med henne förrän hon går iväg alldeles vit i ansiktet.

Idag ska tandläkaren öppna tanden eftersom dom misstänker att där är en spricka i den. Jag är så trött på att ha så ont som jag har. Panodilburken börjar eka tomt och det känns inte naturligt att ha den tandvärken jag har gått med sedan den 28 augusti.

Skänk mig en tanke 12:50…. Och återkommer jag inte till bloggen har jag dött i ren förskräckelse!

OBS! Ikväll tävlar Gabriels vän Melvin i Idol, snääääälla rösta rösta rösta…..!!!

width=850

OJ mannen och jag på samma kort. Det händer inte så ofta! TACK Åse för att du tänkte till när jag själv inte gör det <3

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00