Summa summarum

Ett supersnabbt hej till dig!
Vi har varit på Äppelmarknaden hela dagen och just nu sitter vi och inväntar gästerna som ska komma på Miras 8 års kalas <3 Vad gör du? Jag har ett foto som jag tycker sammanfattar denna dag otroligt bra!

Vi åker ner till Kivik imorgon igen, kommer du?

Äpple, Kivik, Vacker miljö, Ballonger, Lek och kalas <3

Om du vill kan du få titta på min nya film som jag lade ut igår. Jag blir superduperjätteglad och allt om du vill stötta mig genom att tumma upp klippet och börja prenumerera på mig. För att kunna det måste du gå in och titta via Youtube HÄR.

 1. Maria skriver:

  Jättesnyggt
  Själv är jag mörk och skall bli ljus (tror jag) av Keunes frisör inför deras visning. Skall bli spännande. Var ljus, 1 dag för säkert 20 år sedan sen färgade jag över det igen. Undrar hur det blir denna gången.
  Ha det gott, Kram från mig 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Åh spännande!! Berätta hur det blev!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..