ÄNTLIGEN

Igår fungerade det, äntligen. Alla paket, alla kändiskramar, all tårta och annat födelsedagsaktigt; ta och släng er i väggen! Det hände nämligen en annan sak som var så mycket större än allt annat. ÄNTLIGEN så släppte rädslan för Mira och hon cyklade, långt, fort och vrålandes
– Jaaaaaaaag cyyyyyyyyklar!!!! 

Det har tagit längre tid för hon har varit så rädd efter att hon trillade en gång. Vi har haft lite ångest för att vi ser att alla andra kommer cyklande och Mira har tittat på och ett ledsen ut. Så detta var stort för vår ÅTTAåring.

Nu ska vi skynda oss och CYKLA till skolan!

Ha en fantastisk dag!

  1. Underbar känsla. Bisnca var också rädd länge efter att ha trillat, men så lyckliga vi var när det släppte. Kram och grattis

  2. Åh, härligt för Mira! Det får mig att tänka på när min älskade dotter (äntligen) lärde sig cykla. Hon var 7 år. ”Alla andra” kunde och hon led och tittade på. Tills en dag…Glömmer aldrig när hon trampade runt alldeles själv och skrek; ”Mamma, jag är normaaaal”!” Hahaha! Gullunge! Hon är 29 nu och gymnasielärare i svenska/historia. Så kan det gå. Kram på Er!

  3. Heja Mira, jag visste att du skulle lösa det hela. Men tänk Mira man kan ju inte hinna lära sig simma o cykla på samma gång men tar man en sak i taget så fixar man det. Gullunge!

  4. Vad jag önskar att vi hade kunnat var på Äppelmarknaden! Det ser lika fint ut som alltid. Jag tycker däremot inte alls att det var speciellt fin med text på årets äppeltavla. Det känns mer som ett reklaminslag än som ett konstverk (även om skålen och det i är himla fint).
    Så roligt att Mira knäckt cykelkoden! Helt plötsligt händer det och alla är lika glada på en gång.

    1. Ja det var verkligen utmärkande och först visste jag inte om jag tyckte om det eller inte. Men jag gillade att det var lite annorlunda =) KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..