Vill du vara med på TV?

Hej vännen, 

Igår blev jag uppringd från en castingtjej på TV med en förfrågan om att delta i ett tv-program. Jag tackade nej för det är inget som passar just mig. Jag tänkte att det kanske är någon här inne som vill delta? Det är sjuans program ”Förlåt Mig” som söker dig som vill säga förlåt till någon- stort som litet.

Är du sugen på att fixa till någon relation så tycker jag att du ska gå in HÄR.

Tänk på en sak, vi kräver alltid att våra barn ska säga förlåt och mena det om de har gjort något som inte varit så snällt. Gör vi alltid det själv? Jag erkänner att jag är sämst på att krypa till korset….

Förlåt
Bildkälla: Herregud & co

 1. J skriver:

  Tänker ofta på det att vi ställer ofta mkt högre krav på våra barn än vad vi anser oss själva behöva göra?! Ngt tv program vill jag inte delta i, har jag gjort ngt dumt kan jag säga förlåt utan att va m i tv

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är verkligen så. Galet eller hur!! Jag kände detsamma när dom frågade mig och därför sa jag nej… KRAM

   1. J skriver:

    Tycker det va bra att du sa nej ❤. Trevlig helg vännen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..