Skoldag och läxor

Läxor för oss båda

Du kära läsare, jag har en så otroligt lycklig tjej här hemma vid köksbordet som har läxor. Men det är en annan ännu viktigare sak som händer idag. Mira har aldrig gjort sig färdig och ätit frullen så fort som idag. Hon gick till och med och lade sig mycket tidigare igår för att denna dagen skulle komma fortare.

Jo, mamma Malin ska nämligen följa med till skolan!

Lillhjärtat är överlycklig och har packat ner frukt till oss båda och informerat om att det är fiskburgare till lunch. Mitt hjärta svämmar över. Tänk att man är så viktig som förälder….. Hon har pratat om detta i fyra veckor och har haft full koll på datum och kollat med sina lärare om det är okej att jag kommer.

Du skulle sett paniken i ögonen när jag sa att vi skulle kolla efter monster i håret (löss) igår. Det gör vi nästan varje kväll men Mira vägrade att göra det. Anledningen var enkel, om hon hade odjur i håret skulle vi ju inte gå till skolan tillsammans idag,….

Så Mira hade skolläxa och jag fick en annan viktig läxa att lära mig, Mamma är viktig!

läxor

Igår gjorde Mira sin allra första läxa, snacka om lycka! Jag sa inte att det är det hon kommer att hata med skolan sen ;)

 1. Hoppas att ni har en bra dag i skolan.
  Min sjuåring längtar också efter läxa, helst matte. Hon kommer att bli besviken, de har bara lite ord att öva på i ettan.
  Fick hämta hem tösen idag på grund av magont och huvudvärk. Börjar misstänka att det kan ha att göra med skolmaten. Gillar Mira maten som serveras i hennes skola?
  Trevlig fredag!

  1. Fnulan skriver:

   Åh hur är det med tösen? Mira klagar aldrig på maten faktiskt. Hon är glad i varm mat men det är värre med mellanmålen. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..