Jag klarade det!

Jag klarade det

Idag blev jag rädd när det susade och snurrade i huvudet men jag klarade det. Det har varit mycket och de två sista helgerna och varje kväll har jag haft något planerat. Jag har inte fått någon återhämtning eller vila på grund utav alla aktiviteter. Och det märkte jag idag. När jag kom hem var jag alldeles spattig och vimsig av stress för att jag har häcken full innan resan på söndag. Jag tog ett vuxet beslut och gick in och lade mig för att vila en stund. Jag hade inte fått något gjort i alla fall med min hjärna som dansade schottis, det var bara att lägga ner.

Jag somnade som en stock…. Trots alla MÅSTEN.

Tack kära kropp och hjärna för att ni visade mig vägen mot sängen. Den halvtimmen gav mig ny energi. Tänk så lite som behövs ibland.

Och tänk att man ska vara över 40 innan man ska fatta att ibland får man bara tagga ner när kroppen skriker. Stöket, packning och aktiviteter blir inte färre för att jag stressar… Om jag är utvilad är dom mer hanterbara…..

Tänk så lägligt utbildningen kom….

jag klarade det

Snart möter jag havet, lugnet, värmen och harmonin

  1. <3 När du utbildat dig kan jag gå på kurs hos dig! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..