ANNONS

Höstdag på Skånes Djurpark

/

Heldag på Skånes Djurpark

Åh vilken höstdag vi har haft på Skånes Djurpark. Väderguden var snäll mot oss, lite finstrilande regn gjorde inget. Nu sitter jag vid köksbordet och är ganska trött och mör efter alla backar vi har sprungit i. Mira fick ta med en kompis så Eva och hennes mamma Anna samt lillasyster hängde på. Det blev en mycket trevlig dag för mig som mamma också med andra ord.

Vi möttes av mullvaden och som vanligt den otroligt trevliga personalen som alla hade ansiktsmålningar. Jag blir lika glad varje gång jag är på Skånes Djurpark och får det bemötandet man får. Det är barnen som är i fokus och jag älskar det!

Vilken dag!

Skånes Djurpark

Idag möttes vi av en höstsprakande, läskig och halloweenprydd djurpark. En av tjejerna som jobbar där berättade att dom endast haft stängt parken i en vecka för att hinna klart. Och jag förstår inte hur dom hunnit med allt. Det kvittade var man gick så var det något pyntat.

Terrariet med alla småkryp hade förvandlats till professors Zools huvudkvarter där barnen fick träffa spindlar och annat äckligt. Uppdragen delades ut och det gällde att vara uppmärksam i hela djurparken

Favoriten kom på besök och kramades. Jag tror att Mira hade kunnat åka den där traktorrundan hela tiden om det gått. Hon älskar den!

 Kolla vilken kul Halloween dekoration!!

Mira var så lycklig. Hon övervann rädslan med Expedition Upp! Det var så härligt att se henne så stolt och glad. Och det var en härlig utsikt med de vackra färgerna.

Detta är mina favoriter i parken, sälarna <3

Barnen bjöds på marshmallows som dom kunde grilla. MUMS men jag lät bli! Vi åt mat i stallet och det var en riktigt riktigt god och bra lunchbuffé!!

Djurparken står öppen fram till den 5 november sen börjar arbetet med att julpynta =)

Vi avslutade dagen med att göra fina pumpor, Mira var väldigt fokuserad!

Visst blev den fin på trappan =)

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00