Andningsterapeut

Tjoho Andningsterapeut

Fattar du så coolt, jag kan titulera mig som Andningsterapeut efter dessa två dagarna. Och fattar du så coolt det är med RÄTT andning? Jag önskar att alla får kunskap om hur viktigt det är för att må bra. Jag är helt uppfylld av eufori och AHA idag igen. Det spelar ingen roll att det är molnigt, jag är lycklig i alla fall.

På förmiddagen idag fick vi redskap och träning på att andas på rätt sätt för att hamna i det parasympatiska nervsystemet. Det är det systemet i kroppen som ger oss lugn, harmoni och en känsla av trygghet. Fem gånger om dagen, 5 minuter av din tid kan ge dig en otrolig livskvalitet och välmående. FEM minuter har vi över… Både du och jag.

Vilken jädrarns utmaning detta är för min del…. I love it.

På lunchen hade vi en uppgift att skriva ner vår egen form av andningsövning och faktiskt också träna på det för egen räkning.. Jag och Åse valde att sätta oss vid stranden (med ett glas vin) och öva och skriva.

I kväll ska vi examineras i ämnet och för att få den fina titeln så nu måste jag plugga vidare och träna på Åse.

Andningsterapeut Nerja

Andningsterapeut

 

  1. Det lät ju hur spännande som helst. Har utövat yoga många gånger så jag vet hur bra man mår när man andas ”rätt” lite läskigt i början dock innan man har vant sig. Spännande att få höra fortsättningen.
    Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..