ANNONS

Sitt där du

/

Jaha, där sitter du och skrockar och skrattar och gottar dig. Det är väl ändå inte okej vännen? Vet du hur det är egentligen? Nä, kom ihåg det när det är du =) Regn när man är i Spanien är INTE okej!

Äsch jag surar lite för att det har ösregnat och superåskat typ HELA dagen.

Lunchens lärdom blev väldigt tydlig… Tydligen ska man inte äta mat på restaurang som har bilder på maten utanför. Jag kan tyvärr inte berätta vem som sa det för jag vill inte outa Åse liksom ;). Det är inte schysst att peka ut en kompis.

På förmiddagen har Maria guidat oss inom känslornas värld, vilka som är våra grundkänslor och varför vi faktiskt har dom. Hur kul är det med ilska, rädsla, sorg och skam egentligen? Inte ett dugg men alla de känslorna har en funktion för kroppen. YEAH för att skälla ut någon emellanåt. Tjohooo jag har äntligen en bra orsak.

Regn regn regn…. Men glatt humör!

Nerja

Vår utsikt på lunchen idag. Där satt vi och gömde oss!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00