Utelåsta….

Karma pratar med oss, du vet det va? Idag satt vi och pluggade inne hos oss mig och Åse när Anna och hennes man Alex kom in och slog sig ner. Maria kom förbi utanför och stod och tittade in genom gallret och vi skrattade och hånade henne för att vara utanför flocken” och utelåst.

Jaha, och vad farao tror du händer?

JO, jag och Åse låser oss ute… Så sjukt orutinerat… Det skulle kosta 800 kr att få upp dörren 🙁 Då kom en spanjor samt Annas superhjälte (jag är inte alls tvingad att skriva det..) och räddade oss genom att plocka ner fönstren så att vi kunde öppna dörren….

Maria, jag ber om ursäkt för att jag skrattade åt dig och har lärt mig läxan…

Dagens självklara: Stress behöver inte vara att ha för mycket att göra, du kan även bli stressad som uttråkad
Dagens roliga: Alla vikingahövdingar var inte män, det var den som var BRA på det!
Dagens bästa: När barn föds får mamman ett hormon som gör att vi inte behöver mycket sömn på 1,5 år

En annan sak… Saknar de där hemma…

LOADING..