Tävling-Lego

---I samarbete med Lego---

Vinn lego till barnen

Jaaaa jag älskar att få tävla ut leksaker för då jag vet jag att det finns ett barn som får en fantastisk julklapp.
Idag har du har chans att vinna en av två olika produkter, Lego Friends eller Lego Technic Racer*. Det är alltså inte bara en vinnare utan två i denna tävlingen =).

Det bästa är att jag har blivit lovad att vinsten kommer innan jul (med reservation för fel i leveransen av ett visst företag).

För att ha en chans att vinna ska du motivera varför du ska få vinna ett av dessa fina paket.
OBS!!!! Glöm inte att skriva vilken av produkterna du önskar dig i vinst!

Sista chansen att vara med är 9/12 23:59 så SKYNDA!
Vinnaren presenteras här på bloggen!

Lego

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

pst. Glöm inte tävlingen om alla hårprodukter! ds.

 1. Med ett nytt lego i vårt hus,
  Kommer barnen bli lugna som ljus,
  Detta vore fantastiskt till min stora son att vinna,

  Att vi en
  Massa kvalitetstid under jullovet ska hinna!

 2. Har en legotokig liten pojke som skulle bli superglad för en lego bil.

 3. Jon skriver:

  Jag skulle vilja vinna Lego Friends till min dotter Isa, som är så snäll och hjälper till här hemma med hushållssysslor i väntan på lillasyster som ligger i mammas mage. Det skulle bli en jättefin julklapp, för hon gillar att sitta och pyssla men har inte så mycket eget Lego. Då skulle storebror kunna få ha sitt Bilar-Lego i fred!

 4. Jag hoppas vinna Technic-legot till min son Adrian som är 5 år och verkligen i den riktiga Lego-åldern. Han bygger långa varje stunder, och kan följa beskrivningen lika bra som han bygger fritt ur fantasin. Att detta set rekommenderas från 9 år är bara bra, dels får han lite utmaning och dels passar det bra för oss föräldrar att bygga tillsammans med honom. Så mycket glädje som Lego skänker och har skänkt mina barn så tycker jag det är en av världens bästa leksaker!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..