Microbotox

Jag fick ÄRAN att vara Joanna på Estetikspecialistens försökskanin och testa den nya superbehandlingen Microbotox. Jag är aldrig rädd för att prova nya saker, speciellt inte med Joanna bakom verktygen eftersom hon är en av de ledande inom injektions-Sverige. 

Jag fick en behandling för en månad sedan med en cocktail på bl.a. hyaluronsyra, botox och vitaminer rakt in min ökenhud. Microbotox behandlingen ger mindre porer, slätar ut de ytligaste linjerna och ger lyster till huden. Även super när man har mycket acneproblem då det reglerar talgproduktionen i huden. Istället för att förklara så får du en väldigt kort film där du ser hur det går till och Joanna svarar på mina frågor. Klicka på bilden nedan så kommer du rätt!

ps. Detta kan endast personer över 18 år se på Youtube.. ds. 

Anledningen till att jag inte har skrivit om behandlingen tidigare är för att jag vill se resultatet innan jag rekommenderar något till dig. Först såg jag ingen skillnad men efter två veckor var det precis som att jag började fjälla (jag tror faktiskt att jag var uttorkad efter influensan). Nu ser jag att vissa linjer har försvunnit, du vet de där micro-mini-små sakerna. Jag har före och efter bilder men herregud jag ser ut som en galen kärring så jag vågar inte visa dig.
Det är bättre att du får se när jag gjort en ny bild med den där superkameran. Då får vi det på svart och vitt. Jag ska till Emilia för ansiktsbehandling på fredag så jag ska kolla om vi kan fixa det då.

I ett annat inlägg ska jag besvara de vanligaste frågorna (och påhoppen) jag får om Botox samt de flesta missuppfattningarna. Håll utkik!

Estetikspecialisten

Microbotox

ps. Jag har inte fått betalt för att skriva om behandlingen och jag har inte heller blivit ombedd att skriva detta inlägg. Jag har gjort det för att jag VILL och rekommenderar behandlingen ds.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..