Hälsoanalys

Hälsoanalys from hell?

Shit jag gjorde en hälsoanalys idag på lunchen *gulp*. Där kom fram väldigt mycket information om mitt hälsotillstånd både mentalt, kemiskt och medicinskt. Lena som äger hälsokostaffären i Veberöd har investerat i en maskin som läkarna i Europa använder (men inte de svenska…..), E.I.S Hälsoanalys. Jag betalde 450 kr för en genomgång av allt i kroppen, och snacka om det var värt det och en bra investering!

Analysen bekräftade mycket av det jag redan visste Suck….

Jag har:
Kardio-nåt….. jag har för mycket kolesterol och blodfetter
Infektion i kroppen
Njurarna är min svaga punkt- dricker för lite, Cola Zero räknades inte (skit åsså)
Problem med ryggen, vänster arm, nacke och axel
Magen, för mkt insulin, äter för fort
Lite sur i kroppen (nej inte bara fisar och humöret…)
För mycket kortisol (stresshormoner)
Underproduktion i sköldkörteln
För mycket kortisol och insulin
Lågt serotonin- för tillfället låg och orkeslös
Stress…..

Ööööö no shit Sherlock, Grattis! Jag vet, allt är rätt och det var nästan skrämmande att se och höra. Detta var absolut inte något hokus pokus! Nu har jag fått bra tips på hur jag kan bli bättre av Lena och om två månader går jag tillbaka för att följa upp testet. Jag fick rekommendationer på vad jag ska göra, äta och tillsätta. Nu blir det först och främst:
Mer VATTEN med citron i, mindre fett och socker, äppelcidervinäger, äta KSM 66, äta sakta och äta mycket mörkgröna grönsaker.

MEN min andning var 100% perfekt! Jag är överygad om att det är tack vare muntejpning och andningsminuten!

Lena dokumenterar allt och sedan får man sätta händer och fötter på speciella plattor och man blir snygg med lite duttar i pannan. Sedan registreras allt under 5 minuter och sedan får du en analys av programmet som Lena går igenom med dig. 

Hälsoanalys

Alltså du får verkligen veta ALLT!! ALLT!!! Skrämmande men bra att kunna göra något åt det innan det går för långt!

Den röda stapeln är där jag har störst brist: Hjärtat, kolesterol och blodfetter….
De blå kommer sen, njurar och allt det andra….
Det gröna är inte alls så viktigt men bra att veta
Och den där det inte är någon stapel alls, Andningen =)

OBSERVERA, detta är INTE ett samarbete eller reklam för Lena. Jag skriver om det eftersom det kan hjälpa så många fler än mig! Kan vi må bättre ska vi väl försöka göra det? Jag kommer att rekommendera alla mina stressklienter att göra en sådan här analys! Bra att se om det saknas mineraler eller annat.

 1. Man borde göra en hälsoundersökning regelbundet men så funkar det ju inte tyvärr 🙁 Skulle nog aldrig våga då jag inte vill veta allt som med all säkerhet är galet hihi

 2. Jag har oxå gjort en sån. Säger bara Lena är grym på att ta hand om en hjälper en att må bra. Min andning var dock usel. Men det fixar ju du!!

 3. Det där lät ju både spännande och skrämmande, men något jag vet att jag oxå borde göra. Gjorde en sån där tant-hälsokontroll på hälsocentralen för snart 4 år sedan och den var väl inte jätterolig, kom fram till att jag var typ överviktig. Måste komma igång att röra på mig (ingen idé att skriva träna för någon träningsmänniska kommer jag aldrig bli, men man kan ju röra sig på så många olika sätt) och fortsätta hålla min LCHF kost för den mår jag bra av.
  Spännande att se vad du får för resultat.
  Undrar om det finns något liknande häromkring är ju en bit att åka ner till Skåne.
  Kram

 4. Ja g har också gjort ES-teck scanning, fast i Uppsala. – Makalös manick det där!
  Min terapeut berättade att de använder apparaterna på akutmottagningarna på flera sjukhus i USA, och sedan skickade patienterna till rätt läkare/underavdelning direkt.
  Mycket snabbare och enklare att börja så. – Särskilt till patienter med diffusa symptom som kan tyda på många olika sjukdomstillstånd.
  Vanliga blodprov visar inte rätt på många saker, då kroppen vill kompensera och ha så bra värden som möjligt i blodet. Därför kan man ha stora brister i vävnader av t ex mineraler utan att det syns på provet. Man behöver ta vävnadsprover för att få rättvisande svar, men det gör man ju inte till vardags…
  Vilken vinst det skulle vara i allmänvården om det fanns sådana här apparater på varje vårdcentral.
  Så mycket bättre så många skulle kunna må om de fick hjälp med det de har problem med. – Som det är nu känns det som om det är ett lotteri att ens få läkaren att ta rätt prover… – Och många prover visar alltså inte ens rätt.
  Sedan säger de att det är psykiskt, skriver ut antidepressiva och skickar hem folk om det inte är något som är uppenbart efter att de kollat CRP… Eller säger åt en att gå hem och ta en alvedon. – Fast det kanske egentligen är en vitamintablett eller mineraler man behöver.
  Rekommenderar alla som har möjlighet att gå och scanna sig! – Även om man mår skapligt. Det kan ju vara bra att rätta till en del saker innan de manifesterar sig som sjukdom ifall man har någon obalans.

  1. Ja jag är så imponerad och jag tar det verkligen på största allvar. Tack för din kommentar kära Karin! Längesedan jag sig dig här och jag blev så glad!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..