Är du som jag? Alldeles fjunig i ansiktet och ser ut som en luden golvmopp i huvudet så fort solen börjar lysa på kinderna? När sommarens första strålar hamnar på kinderna ser det ut som att en övermogen maskrosblomma har exploderat.

Tanken på att vaxa själv är Big NO NO…. Raka? Nja… känns inte heller så bra! Tråda, jo men det funkar. Vaxa hos Emilia på Estetikspecialisten? Japp för mig är det bästa! Nä jag tycker inte att man ska skämmas över att man har hår i ansiktet och jag bryr mig inte ett dugg om att andra har det- men jag vill inte ha det, framförallt inte på sommaren eftersom jag blir ganska brun i ansiktet. Det matchar väldigt illa med de kritvita fjunen.

Estetikspecialisten Malmö

Jag har alltid skämts över mitt ansiktshår men Emilia har fått det till att vara det allra mest naturliga. Det är detsamma med bikinilinjen och håret där nere (usch jag kan knappt skriva det för det är så äckligt.. alltså… öööö), könshåret.. Hon fixar allt som om det är vardagsmat och i hennes jobb så är det säkert det också.

Estetikspecialisten Malmö

Kolla vad coolt, detta är alltså vaxet som ligger i en påse som sedan smälts i en värmebehållare till cirka 38 grader. Det coolaste är att det faktiskt är Emilia som äger halva agenturen för detta vaxet i Sverige, Italwax. Jag har testat många sorter och detta är verkligen skonsamt för huden mot andra sorter jag testat.

Estetikspecialisten Malmö

Sen var det dags för att vaxa benen och bikinilinjen, jag vet hur inte många gånger jag räknade lamporna. Äsch det gör inte så ont och Emilia jobbar på så fort och skrattar så högt så att man glömmer bort vad hon gör.

Estetikspecialisten Malmö

Estetikspecialisten Malmö

Vi har så himla roligt när vi ses. Det känns verkligen som att Emilia och jag blivit världens bästa kompisar. Jag har skippat att fixa fransarna och har valt att lägga dom pengarna på hudvård hos henne istället. Jag försöker få tid en gång i månaden eftersom jag är SÄMST på att ta hand om huden.
Jag väljer att gå till Emilia för att hon är störtskön och utbildar andra hudterapeuter i massa saker så det känns tryggt. Och en annan sak som är bra; hennes priser är SKITBRA! För att vara en salong mitt inne i Malmö city så är det oslagbart billigt.

Estetikspecialisten Malmö

Olalalaaaa snart blir det bruna sommarben utan stubb =) Det var sex veckor sedan jag vaxade sist. Det tar cirka tre gånger innan man är ”färdig” sen behöver man inte så ofta. När du vaxar blir det inte den där stubbiga utväxten alls. Så sjukt skönt.
Och snacka inte om känslan att slippa klåda, stickningar och röda prickar längs bikinilinjen. Värt varenda krona och det onda. 650 kr och allt är fix färdigt! Helt sjukt skönt, tänk så mycket tid man sparar i duschen =)

Estetikspecialisten Malmö

Idag smetade Emilia in mig med c-vitamin i ansiktet. Jag fattade verkligen noll. C-vitamin i ansiktet? Jo du förstår Emilia berättade att (jag fick googla också…) att det är antioxidant och skyddar mot miljöpåverkan så som avgaser, väder och vind. Det ska också vara blekande så det jobbar på att jämna ut hudtonen Massa fukt och vitaminer med andra ord är bra för även ansiktet! Hon masserade in det med ultraljud. Det kostade 695 kr och då var det ju en hel ansiktsbehandling.

Äsch jag ska inte ljuga, jag fick lite rabatt eftersom jag gjorde två saker. Det går att flirta med Emilia, försök du med 😉 Hon har bra priser redan men är schysst när hon gör paket av vissa behandlingar. Detta är faktiskt ingen reklam alls, men ett väldigt bra tips! Jag frontar gärna bra kvinns till andra bra kvinns! Vi kvinnor måste hjälpa varandra, eller hur!

LOADING..