ANNONS

Jag är inte bara mamma…..

/

…. Jag är mormor också…

Hur sjukt är inte detta, alltså var börjar jag, vad skriver jag, vad visar jag? Bloggen kan ju inte explodera i bebisbilder och kärleksförklaringar. Eller?
Just det, min blogg jag bestämmer =) Scrolla förbi om det blir för mycket sött i bloggen!

Jag vill att Cornelia ska få berättat för dig om hur själva förlossningen var men jag kan berätta hur det var att vara mormor och vara med. Det kommer i ett speciellt inlägg eftersom det är hysteriskt kul….

Men, du får lite bilder på Elise Bodil Bergdahl i alla fall. Jag fick snusa lite igår och det var så vackert. Idag åker jag dit själv på förmiddagen för att få vara lite med henne alldeles ensam. Vi måste tänka på Mira så just nu är vi lite försiktiga.

KRAM och ett otroligt STORT TACK för alla fina kommentarer och meddelande. Du förstår säkert att jag inte kan svara på de alla…

Första bilden på familjen

Lilla skruttan sjöng för hela operationssalen

Sen fick jag möta underverket…. och Moster Mira med som var så stolt och lycklig. Känner du doften?

Filten är den hon fick av oss på Babyshowern från LikaLyx. Så himla mjuk och fin!

Mamma och jag hade köpt med en mamma-barn bukett. MEN, den fick dom inte ha på sjukhuset :(. Mamma hade handlat massa med gott till de nyblivna föräldrarna men laxen fick dom kasta…

Moster Mira med paket till lilla Elise. Den fina tygpåsen jag köpte på Alixtra och den har vi fyllt på med bebissaker efterhand. Visst är den fin!!

Lilla lilla handen… Hon sov hela tiden jag var där så jag fick inte hålla henne. Men jag är på väg dit igen så kolla in på Instagram story!

Hon har ett litet märke på armen för där har hon legat och suttat när hon låg i magen, Precis så hade Mira också men på handen.

Lilla lilla örat, som ska få lyssna på all mormors kärlekstjat. Och de små fossingarna som ska komma till mormor varje dag!

20
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00