ANNONS

Väldigt tyst, vääääääldigt….

/

Jaha, här sitter jag hemma helt ensam. Tyst och trist (och skönt…..) är det minsann. Jag klagar inte (absolut inte ett dugg…) och jag rullar tummarna lite till och klar mig i håret.
Jag har iiiiiiinget att göra mer än att tvätta, packa upp, städa, rulla tummarna, förbereda student, vara en snygg och sexig fru till mina man, skriva fakta till 100 inlägg om Danmark, redigera de 10.000 foton jag tog och göra mig redo för värsta festen hos Jenny i morgon. Sen ska det förberedas ute inför en kommande student.

I alla fall.. Jag hade bestämt mig för att be barnen om hjälp idag. Det är sällan jag gör det och stackars mannen sliter så han är förstörd. Gabriel var ledig från skolan och Cornelia skulle ändå komma hit och bada. Så jag skickade ut ett litet fint meddelande på messenger att:
”Stressad mamma söker hjälp….” (Det borde verkligen bli ett tv-proogram tv3!!!). Och jag skrev att jag gärna tog emot hjälp och att det kunde vara min mors dag present. Jag skrev det TIDIGT idag.
Klockan är 17:52. Har jag fått svar? Nix… det har aldrig varit tystare i den chatten…
Jag tolkar det som att jag kommer att få den fetaste och coolaste presenten på söndag. Så det så!

Jag tror minsann att jag minst kommer att få en resa av barnen. MINST.

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00