Hej vännen, är du här inne när du kan vara ute och njuta av sol och värme? Jag blir tokig på de som klagar när det äntligen blivit varmt! Vi vet ju inte hur många dagar det blir varmt detta året. Förra året hade vi väl typ två?
Igår hade jag det viktigaste lunchmötet jag någonsin haft. Det var djupa diskussioner och samförstånd på en helt annan nivå än vad jag brukar vara med om.
Jag hade lunchmöte med världens bästa Elise.

Idag har Mira varit hemma med feber och halsont. Stackars lill-hjärtat att ha feber i denna värmen. Jag ber till gudarna att hon inte smittat mig och jag i min tur har smittat Ärtan.  Jag skulle aldrig förlåta mig själv.

Elise hon växer och frodas. Mamman och pappan har fått en discobrud- eller Amerika bebis som Anette på jobbet kallar det. Hon är på topp på natten och sover på dagen. Det får hon allt ta och ändra på om jag ska passa henne.

Det är härligt att se samspelet mellan barn och föräldrar och höra de där orden från mamman och pappan…
– Hon brukar…
– Hon tycker inte om…
– Hon vill inte…
– Hon älskar att…
Tänk att man kan känna någon så bra efter 12 dagar. Är det inte magiskt?

 1. Det gäller att ta till vara på de här varma dagarna! Inte för att låta negativ, men jag är rädd att juni inte alls blir någon bra sommarmånad…
  Gosegos – så söt hon är den lilla ärtan!
  Kram

  1. fnulan skriver:

   Jag vet… jag är livrädd för att vi slösar på sommaren nu hahaha…. KRAM

 2. Håller med man ska inte klaga på värmen. Däremot skulle jag gärna få lite regn (på natten). Så pollen försvann och det inte var så hög brandrisk som nu. Branden i Västmanland är fortfarande i nära minne för mig. Bor i Dalarna men minns när hela solen försvann bakom ett moln av aska som hade ner sot över hela staden här. Det blev alldeles svart som en spökstad.

  Lite regn och åska på nätterna och strålande sol hela sommaren, det hade varit perfekt 🙂

  1. fnulan skriver:

   Det är ju inte så att jag är arg på riktigt på de som klagar, haha jag och min dåliga ironi… Men visst farao är det varmt… Vi behöver ljuset och energin och de få dagarna med sol vi verkligen får ör jag så tacksam för. Ja på natten är det okej. Men spökstad… fy!! Obehagligt ju!! KRAM bästa

 3. Vad fin Elise är! Jag sa ju att det var underbart med barnbarn;) Längtar tills oktober när mitt barnbarn kommer!

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa helt magiskt!! Så mycket kärlek… Kram och jag förstår att du längtar!!

 4. Jag kan förstå att du inte gillar oss som klagar på värmen, men tänk dig att ha sjukdomar som förvärras av värme. Själv har jag restless legs som blir värre än vanligt när det är varmt plus att jag har mediciner som gör att jag inte kan vara utomhus. Slutgnällt för idag 😉. Fantastiskt att du har djupa diskussioner med Elise. Jag har fått intrycket att barn som har svårt att sova på nätterna hemma ibland sover bättre borta, men jag har inte någon egen erfarenhet av det så jag kan ju ha helt fel 😜

  1. fnulan skriver:

   Självfallet finns det de som blir sjuka i värmen och det är jättetrist! Men det finns dom som klagade på det dåliga vädret hela vintern för att nu säga att det är för varmt =) Vi blir aldrig nöjda. Stor kram!

 5. carina skriver:

  Jag förstår verkligen att du inte gillar folk som klagar på värmen,och dom flest brukar ju må bra av värme. Men tyvärr inte jag,sedan jag fick Ms,jag klarar en viss del, men seda blir minaben helt omöjlia ( sitter i rullstol). Dom hoppar och har sig,och huvudet blir som mosigt. Men jag önskade att jag tålde värmen bättre.

  1. fnulan skriver:

   Ja men det förstår jag verkligen att alla inte gillar värmen såklart. Jag klagar jag med ibland. Jag hoppas att du ändå får en bra sommar oavsett värme eller kyla ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..