Ja vad gör man inte för sina barn? Jo jag gick upp klockan fem på morgonen och gjorde pannkakor till två familjer. Det är pluspoäng på det eller hur! Och sen drog vi iväg i ottan, 6:20 med rätta ord. Allt för barnen… Och det var bra det, vi fick platser allra längst fram på Sommarlovsmorgon igen. JIPPIE. Det var Theoz som var där så vi anande att det fort skulle bli MASSOR av fans på plats.

Trötta men ändå hungriga högg vi i pannkakslådan full med läckerheter.

Snabbt började det fyllas på med folk som vi trodde. Mira är inte lite taggad haha =) Här sitter hon med finaste vännerna Ebba och Benjamin. Bakom är mannen och deras pappa Jojje. Härliga vänner på besök så får man visa upp härliga Malmö.
En sak surar jag över. Folk är så otroligt fräcka så det inte är klokt. Vi var på plats i ottan för att ta plats. Sen kommer folk strax inan det börjar och tycker att dom har rätt att bara slå sig ner på de bästa platserna och alla andra ska trycka ihop sig som sillar. Suck… Se till att vara i tid som vi andra!  Nä då är det bättre att sätta sig mitt framför de andra istället. Skäms.

Theos

Klockan åtta dök han upp, Theoz. Mira höll på att dö av lycka. Denna 13 åriga kille har TVÅ miljoner följare på Musically. Helt GALET! Och Mira som är glad för sina 71 följare (@miracool09).
OCH en stor elloge till denna unga påg, han har fått all min respekt efter att han gjorde en sak. Mira hade lagt ut en bild på Instagram där hon visade skylten hon och vännerna gjort och han skriver en kommentar till henne att den var så fin! Det är otroligt fint gjort av en ung kille som säkert jagas av flera flera fans. Hans föräldrar ska vara otroligt stolta!! Heja Theoz!!

Sen hände det största i Miras liv. Alex kom och intervjuade de tre i tv för att deras skylt var så fin. Sen satt han kvar en stund hos dom och kollade när Theoz uppträdde. Lyckan var fullständig. Du kan se klippet HÄR cirka 25 minuter in. Ser du min man? Nä…. han sitter med en blå ballong framför huvudet hela klippet. HAHAHA

Sommarskuggan

Sommarskuggan kom på besök och dansade sin dans med oss alla sen var den härliga men tidiga morgonen över. Nu får det vara slut med tidiga morgnar för att se sommarlov för vår del.

 

  1. Tamy skriver:

    Vilken härlig dag och minnen att leva gott på länge för alla 🙂 😉

  2. Det här med att folk är stora egoister och bara tänker på sig själv slutar aldrig att förvåna mig. När vi var på Diggiloo satt vi i gräset hade småbarn med oss är där tidigt sätter oss så att barnen kan se. Precis innan det ska börja kommer det en familj och slår sig ner framför våra barn så dem såg ingenting, inte bara att dem satte sig utan upp på vår filt, vi sa till och sura miner blev det, men dem fick flytta på sig. Tror man måste våga säga till annars sitter man bara där och retar sig.

    1. fnulan skriver:

      Men alltså man blir inte förvånad eller hur.. Suck!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..