ANNONS

The Reef

/

–INLÄGGET ÄR GJORT I SAMBAND MED EN PRESSRESA TILLSAMMANS MED VISIT DENMARK UTAN KRAV PÅ MOTPRESTATION—-

ÄNTLIGEN fick vi komma till The Reef! och gjorde ett besök på vägen hem från vår pressresa genom Danmark. Det är ett ställe jag som velat åka till länge eftersom alla pratar så himla gott om det. The Reef ligger på ett Scandic hotel precis sidan om Danmarks terminalen i Fredrikshamn, så skippa bilen om du inte ska vidare ner i vackra Nord Jylland.

Pirat Mira ropade Skepp Ohoj sen var det rakt in i vattenlandshimlen =)

Det är en så himla cool miljö på The Reef. Ungefär som att komma in på Randers Regnskov =). Det som slog mig var att det var så tyst trots att det var ett badpalats. Framförallt var det litet men ändå stort.

Eftersom vädret var så fint så hamnade jag och mannen vid utepoolen såklart! Den lilla simmade mitt framför oss och mumsade Dansk Pölse och ”fritter” och vi njöt av solen.

Överallt hittar du små gömställen med små badplatser väl gömda bland grönskan.

Det fanns otroligt många pooler att välja mellan!

Här kan du boka en lite längre vistelse eller bara komma över dagen som kostar 192 DKK/person. Kolla på Stena Lines hemsida för dom har bra samarbete med The Reef och fixar bra paketpriser.

Personalen var väldigt hjälpsamma när det gällde mannen. Han fick låna en rullstol och det var lätt för honom att ta sig fram.

Visst ser det mysigt ut!!

Det var så himla coolt när det skulle komma vågor. Då började hela stället bullra och blixtra av ett enormt oväder, sedan kom vågorna men även lite underhållningsmusik/videos på väggarna.

Nej, Mira ville INTE hem.. Vad trodde du? Det var riktigt riktigt häftigt ställe med 32 grader och Karibien känsla!

Vi tog vägen över sundet med Stena Line. Så vi körde alltså vägen upp genom Danmark, tog båten över till Göteborg och körde ner till Skåne. Så himla smidigt! Vi hade kunnat välja Varberg också men skulle leverera lite grejer i Götet.

Pingvingen Happy hälsade barnen välkomna ombord och han kommer att vara med hela sommaren. Visst älskar vi alla maskotar!
Många åker bara över dagen från Göteborg eller Varberg för att besöka badlandet, men vissa stannar över på hotellet. Just nu kostar ”över-dagen-biljett” 99 kr! Sjukt billigt! Vill du inte till The Reef kan du njuta av den goda buffén eller handla i Bordershop på båten. Se det som en härlig dagsutflykt med andra ord och handla det du behöver för att kunna göra sommardrinkarna.

Vi åt av den STORA buffén på båten och jag högg i på räkor och kräftor som jag ÄLSKAR. Annars fanns det massor att välja på som Tacos, fint kött, barnvänligt och det mesta faktiskt. Mätta som bara den blev vi i alla fall. Buffén kan du boka med i din bokning så slipper du kön.
Vad tror du Mira högg in på allra mest? Kolla här….

Alltså denna jordgubbspajen… Jag ville fråga om dom hade ”Doggy bag” men fegade ur. Tror du att Stena Line kan dela med sig av receptet eller skicka hem ett par?

Jag tror resan över tog cirka tre timmar men det finns massor att göra för barnen under tiden och härliga platser att spendera tid tillsammans på. I högtalarna ropades det ut barnaktiviteter hela tiden men loppan sov som en stock.
Vi hamnade på Taxfree såklart och shoppade hem godis och lite dryck. Perfekt till sommarkvällarna för vi köpte Aperol och Prosecco. MUMS.
Sen var det dags att lämna båten och ta oss hemåt till Skåne igen.

0
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00