ANNONS

Vad hände Cornelia?

/

Jag sitter här i chock och jag fattar NOLL, verkligen NOLL. Vad hände med min dotter partyprinsessan som åkte iväg på Grabbarna Grus på sommaren, shottade med publiken som dansade vilt till musiken hon spelade och alla tramsigheter på Ex on the Beach.. Vad hände?
Jo…..

Fredagskalasets foto.
Från detta…
SLAGTs foto.

Till detta…..

Alltså…Cornelia är på husvagnssemester och det är INTE ett fotomontage… Hur farao gick det till? Hon som aldrig skulle ha barn eller någonsin åka till en camping i hela sitt liv efter vårt helvete på Böda Sand för många år sedan..

Jo de här två hände. Världens bästa Rasmus och Elise. Är det inte underbart att någon kan komma in i ditt liv och ställa upp och ner på två sekunder? Eller i detta fallet var det kanske fyra sekunder Rasmus ;).
Nu är snäckan två månader och är så med genom leenden och försök till prat.

Kolla Rasmus smarta lösning på ”babywatch”

Det är så härligt att se dessa två forma sitt liv tillsammans och skapa sin familj och sina traditioner. Det är också svårt att stå tillbaka och inte ha tankar och ideér om hur de ska göra. Men jag backar, så mycket jag kan. Cornelia kommer till mig om hon behöver stöd och hjälp och då finns jag och Fredrik där.
Att se sitt barn bli mamma (eller pappa) är så otroligt häftigt. Jag är så stolt över Cornelia som är så lugn och fin mot sin lilla Elise.  Det är så mycket kärlek och värme dom emellan. Vissa dagar är skit, men så är det att vara mamma och det är okej. Rasmus är också en klippa som är står stadigt som ett berg och sätter sina flickor i centrum.
Nä nu ska nog jag och Mira ner och våldgästa dom på campingen i Ystad. Vad ska du göra?

3
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00