Mannen fick feber igår, ingen bra kombo med det stora såret.. Jag hade kunnat lägga in ett foto men jag vill ha kvar min läsare ;). Vi ringde både 1177 och helgjouren båda med flera timmars kö. Därför valde vi en läkarapp som jag inte är jätte positiv till att använda egentligen. Det var ganska tydligt vad mannen hade och vi kunde skicka in bra bilder på den lime stora varbölden och han hade ju feber. Det tog TIO minuter tills läkaren ringde upp. Han hade sett bilderna och med febern var det inget snack, penicillin skulle in direkt. Det var risk för blodförgiftning.

MEN det var inte det vi blev impade över igår. Vi har ett apotek i byn, ett privat som inte ingår i de stora kedjorna. Jag ringde för att kolla om dom råkade vara kvar 20 minuter efter stängning! Nebil som driver apoteket svarade och frågade om det var nåt akut och när jag berättade vad det var som hänt så sa han:
– Kom ner du, vi löser det. Jag öppnar för dig!
MEN alltså, det är fasiken service! Så är det när man gynnar de som står för KVALITET och INTE KVANTITET. Ett annat apotek hade inte ens svarat i telefonen.
Det är genomgående för Veberöds apotek, dom bjuder på vätskeersättning varma dagar, ger hundarna sin dryck, kör hem medicin till dig om du är sjuk så du inte kan ta dig ut, alla tjejer fick blommor på kvinnodagen och ja dom gör en massa annat för kundens skull. Dom är måna om sina kunder och gör det där lilla extra.

Nu kommer vare sig mannen eller jag att välja nåt annat apotek än Veberöds Apotek, så är det! Det måste alla från Veberöd göra, tänk om det försvinner annars 😳😳

Nu ska vi äta frukost här och mannen får sin på sängen/soffan. Idag blir det kalas för syskonbarnen och tvillingarna Johan och Filip. Vad ska du göra?
KRAM

Mira ska njuta den sista söndagen på sommarlovet, hu vad fort det gått!!

  1. Men vilket fantastiskt apotek! Snacka om service. Så borde många flera ställen vara. Kanske inte funkar med hemleverans osv men jag tycker att service och vänlighet är ganska ovanligt just nu. Mycket sura miner och ingen som vill ge det lilla extra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..