GOD MORGON

 

Åååå en tisdag som jag har längtat efter! MASSOR.
Jag ska följa med Elsie på Babysim i eftermiddag och bada med henne. Åh det ska bli så kul! Jag slösar en massa komptid på det men det är det verkligen värt!
Efter det ska jag till Emilia på Estetikspecialisten, hon är efterlängtad om jag tittar ner på mina aphåriga ben. SHIT vad det växer på sommaren och vi åker ju om en vecka.

Sen ska jag avslöja en annan sak som jag gjorde sist jag var hos Emilia. Jag har fått mycket beröm för mina ögonfransar som faktiskt är mina egna. Men det är lite fusk också.. Jag använder ett serum för att dom ska växa som ogräs och Emilia gjorde en ”Lash-lift” när jag var där för sex veckor sedan. Alltså det är så fint och jag slipper gå och fylla på med fransar. Detta blir så mycket naturligare. Speciellt om man färgar dom samtidigt. Och släng på mascara så har du värsta partyfransarna! Jag hoppas att vi hinner göra det idag också…

Lash lift 2

Lite rynkvarning.. förlåt.. Men dom ska Joanna få fixa snart. Denna sommaren har varit hemsk mot min hud, både stress och för mycket sol.
Jag tycker inte att dessa korten gör Last liften rättvisa.. Det är så mycket bättre än på bilderna. Och med mascara blir det otroligt fint! Det kostar 695 men då är det med färg och plock och brynfix. Jag fick lite rabatt också eftersom jag vaxade benen samtidigt. Det är så bra med Emilia för man kan förhandla 😉 Testa 😉

Lash lift

  1. fnulan skriver:

   Tack vännen!! Stor kram till dig

 1. sandra skriver:

  jättefina fransar 😀

 2. Maria skriver:

  Vad är det för serum du använder?😃 dina fransar är ju superfina😍👌🏼

  1. fnulan skriver:

   TACK =))) Jag använder X-lash! Supernöjd!

 3. johanna skriver:

  så mysigt med babysim. ! hoppas ni får en härlig fortsatt dag

  1. fnulan skriver:

   Ja det var så himla gosigt!! Kram

 4. Katja skriver:

  Åh babysim är så himla mysigt 💗🌸

  1. fnulan skriver:

   Jaaa vi gick med Mira också och det är så himla myspys

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..