amanda panda💜💕 du kom till skolan och överraskade mig❤️❤️ BÄSTA ÖVERASSKNINGEN NÅGONSIN😱💕 men igår så åkte vi till Eriks-gården  och åt bär buffé (hon som står i bakgrunden heter Eva dom som inte förstår vem jag menar hon som stänger väskan) men efter så åkte vi till dollar store och köpte slejm kit och när vi var hemma blev det katastrof (asså slejmet😂😂) men vi gav aldrig upp. sen åt vi jätte god middag och cornelia, Elise och rasmus en hund som heter Leah och jag bada med Leah i vår pool! Det var läskigt men roligt ❤️ och vi åkte till Emporia!❤️ vi tog lite fika på espresso house och sen gick vi till h&m och kolla! sen åkte Amanda panda till pascha men jag och Amanda ses ju om en vecka så tur för mig!❤️❤️❤️

20180824 190542

20180824 190325

20180824 190059
världens bästa mamma❤️ väldens bästa amanda🤩 och väldens knasigaste mira🤪

tack för idag allaihopa ses om 4 veckor hejdå😎💜

//mira❤️❤️

ps. Mamma Fnulan här, Ewas mamma har godkänt att hon syns i min blogg! ds.

LOADING..