ANNONS

Turista i sin egen stad Lund

/

SÖNDAG!! Och ingenting planerat alls, alltså det är så lyxigt. Eller vänta.. Jag ska ju jobba lite, tvätta, börja packa inför Turkiet, packa inför morgondagens resa till Göteborg, städa, lägga in räkningar, blogga och laga mat. Så början på inlägget får istället bli:
SÖNDAG!! Och massor att göra!

När Amanda var på besök så visade jag henne min favoritstad Malmö men även vackra och underbara Lund. Jag ÄLSKAR att visa upp mina egna städer för vet du en sak. Då upplever jag städerna på nytt med nya ögon. Jag blir som en turist i min egen stad. Det är faktiskt ganska coolt. Och jag upptäcker hela tiden nya saker som jag inte sett tidigare. Det jag visade var det vackraste apoteket i Sverige- Apotek svanen. Som har behållt allt gammalt. Alltså det är så coolt. Sen besökte vi självklart Domkyrkan.
Vackert så det är tokigt.
Om jag hade kommit till din stad vad hade du visat mig då? Och såklart vilken stad är det?

Nä jag får väl ta tag i det där som ska fixas då. Ses ikväll då ska du få läsa vad jag tycker om politik och valet minsann.

20180824 190225

Jadå, danska flaggan, jag vet… Men jag bor ju i Skåne liksom…

20180824 190123

Detta är Jätten Finn. Alla vi skånska barn i Lunda trakten har fått höra sagan om honom och vad som hände när han blev arg på munken som kunde gissa hans namn. Det är så häftigt med sagor och sägen.

Lund

Åh det är så vackert och helt magiskt att gå ner i kryptan.

20180824 190210

Vackra Lunds Domkyrka! Jag måste vara där klockan 12 någon gång och se klockspelet. Har du upplevt det någon gång? Inte jag..

46
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00