Först och främst… SEMESTER. Kan du förstå att JAG har semester. Den har nog aldrig varit så efterlängtad som den varit nu. Jag är som en våt, drogad och elchockad trasdocka som liknar en sengångare.

MEN…. innan vi åker ska jag utmana mig själv lite till. Varför inte köra igång med en stor renovering? Du vet en sådan när man måste demontera ner ett helt kök liksom. Ja men när man redan är uppe i varv kan man väl lika bra speeda upp stressnivån lite till?
Vi är i alla fall igång i kök och hall och några års tjat och sparande har gett resultat. Stackars Gabriel får vara kvar i röran men vi drar på lördag.

20180830 162516

När man kommer in i vår nuvarande hall så såg du FYRA olika sorters golv. Ett innanför hallen direkt, ett i resten av hallen, köksgolvet men även tv-rummet. Min hjärna klarar inte av så många intryck och det har alltid känts som det är ostädat. Köksgolvet är också GRÄSLIGT fult! Men innan reda måste det vara kaos.

20180830 162439

ALLA dessa skåp och fullsmetade som var fulla med grejer (vi inte använder) står i en enda röra i tv-rummet.

20180830 162529

Det ska påpekas att detta är det lilla du ser av röran.

20180830 162801

Nya golvet minsann! Det kostade 99 kr kvm på Hornbach och både jag och mannen blev förälskade. Nu letar vi efter ett marockanskt kakel att ha ovanför vasken. Har du något tips? Jag vill ha något med färg men inte med turkost i för det vägrar mannen.
Nu ska vi hem till mina föräldrar och äta middag. Vi ses senare vännen.

  1. Åh älskar den färgen på golv! Hade något liknande i vår lägenhet på Rosengård. Nu har vi ”vanligt” ekgolv- lite trött på träfärgen.. har hört man kan måla golv men det vågar jag nog inte föreslå här hemma.. men vad kul att få renovera!! Kolla på casamarrakech.se, de ligger nära Beba vid Drottningtorget, om där är nåt ni gillar. Glöm inte när ni är hemma jag har Loom banden väntandes på er- och fika av något slag <3!!

  2. Vad roligt ändå att kunna få renovera och skönt med semester!! 😀

    Sv; ja, det är alltid jobbigt att börja på ny kula, tusen tack kära du. Ja, fler och nya och bra minnen kommer det att vara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..