---Produkten är ett pressutskick utan krav på motprestation---

Jag brukar tacka nej till pressutskick men ibland så kan man inte låta bli att testa och recensera för den goda sakens skull. Speciellt inte när det är något som är intressant och spännande att recensera.
Larviga lådan frågade om inte Mira ville vara testperson på deras nya produkt, som sagt boxen Larviga lådan. Det jag gillar är att det är både grejer som till tänder och  välmåendet men även leksaker. Den blandningen kan väl inte bli bättre?

Larviga Lådan är en prenumerationstjänst för barn mellan 3-6 år och är en låda man får hem, en gång i månaden. Tanken är att barnen ska komma bort från iPad, telefon och dator och utmana för att utveckla barnens olika sinnen.

Eftersom boxen är utformad för de mindre barnen så sparade Mira undan lite saker till Ärtan. Men handkrämen och tandkrämen får ingen annan röra, den håller Mira hårt i!

I morgon ska du få läsa som ett pressutskick till denna mamman, I loved it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..